STEAUA. Mesajul Astrei către Gigi în cazul mutării lui Silviu Lung!

STEAUA. Petre Buduru a mărturisit pentru FANATIK.RO că apreciază faptul că Gigi Becali a început să discute la televizior despre jucătorii Astrei, deoarece oricum are deja destui fotbalişti la echipa sa care au jucat la fosta campioană a României.

STEAUA. Gigi Becali ştie tot ce se întâmplă pe piaţa transferurilor în Liga 1 şi a dat asigurări că Silviu Lung jr nu va ajunge de la Astra la CFR Cluj."Care Silviu Lung junior la CFR? Eu ştiu că l-a luat Şumudică! Aşa ştiu eu! Aşa e, vă spun sigur! E adevărat că CFR Cluj a făcut un transfer foarte bun că l-a adus pe Dan Petrescu, dar ei se vor bate pentru locul 2. Noi suntem la mare distanţă!", a declarat Gigi Becali.

"Suntem în negocieri cu CFR Cluj"

STEAUA. Preşedintele Consililului de Administraţie al Astrei, Petre Buduru nu este surprins că Gigi Becali vorbeşte despre jucătorii care au fost sau sunt la Astra, însă a mărturisit pentru FANATIK.RO că uneori patronul lui FCSB nu are dreptate.

"Am văzut şi noi că lui Gigi Becali îi tot place să vorbească despre fotbaliştii Astrei. Acum chiar îl înţeleg. Are foarte mulţi jucători de la noi la Steaua şi îi este drag şi lui să discute despre nişte fotbalişti care au fost campionii României. Poate aşa o să câştige şi el campionatul cu Steaua că tot se chinuie de doi ani. Însă pe asta cu Silviu Lung în Turcia habar nu am de unde a mai aflat-o?

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dacă a discutat cu Şumi e treaba lui, dar nouă nu ne-a venit de la Kayserispor nici o ofertă oficială pe adresa clubului nostru. Noi suntem la această oră în negocieri avansate cu CFR Cluj. Însă Lung jr mai are contract cu Astra un an",a  spus Buduru.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933