STEAUA. Mesajul lui Meme: “Pentru prima dată, NU SÎNT FERICIT!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
04/08/2016, 23:59
STEAUA. Mesajul lui Meme: “Pentru prima dată, NU SÎNT FERICIT!”

STEAUA. Vicecampionii s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce au trecut de Sparta Praga, cu scorul de 2-0 (3-1 la general). Nicolae Stanciu a reuşit dubla cîştigătoare şi a fost aclamat de cei aproximativ 37.000 de suporteri prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

STEAUA. Meme Stoica a transmis un mesaj după calificare, în care s-a declarat extrem de mîndru de echipa sa:

“Pentru prima dată în 23 ani, nu sunt fericit după o calificare. Nu încape sentimentul ăsta în sufletul meu. Asta pentru că sunt prea mândru de ceea ce s-a întâmplat aseară. Mândru de aceşti admirabili băieţi, de cei care au gândit abordarea dublei cu Sparta, de cei 37.000 de super stelişti din tribune”.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×