STEAUA. Mesajul lui MM pentru Chipciu: “Rocky, arată-le ce poţi!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
19/07/2016, 20:11
STEAUA. Mesajul lui MM pentru Chipciu: “Rocky, arată-le ce poţi!” GALERIE FOTO

STEAUA. Mihai Stoica îl încurajeză pe Alexandru Chicpiu, după ce s-a transferat la Anderlecht. Oficialul “roş-albaştrilor” a fost un apropiat al mijlocaşului vicecampioanei, căruia i-a transmis acum un mesaj emoţionant:

“Transferul lui Alex Chipciu la Anderlecht este răspunsul său tuturor celor care i-au contestat valoarea. Eu nu aştept scuze din partea diletanţilor care l-au criticat permanent. Nici măcar din partea celor care îmi contestau mie priceperea pentru că aveam încredere în el.

Este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti cu care am avut privilegiul să colaborez. Dacă nu este cel mai valoros, cu certitudine este jucătorul cu cel mai frumos caracter. Baftă, Rocky, arată-le ce poţi”, a fost mesajul lui Meme.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×