Fotbal intern

STEAUA. VIDEO / Un jucător îşi pune cenuşă-n cap: “Reghe, PROMIT să nu mai fac asta niciodată!”

STEAUA. După ce a luat premiul pentru ”Antrenorul anului” la Gala FANATIK, Laurenţiu Reghecampf a avut parte de o mare surpriză, chiar cînd se pregătea să coboare de pe podiumul unde Horia...
28.11.2014 | 15:07
STEAUA VIDEO  Un jucator isi pune cenusan cap Reghe PROMIT sa nu mai fac asta niciodata

STEAUA. După ce a luat premiul pentru ”Antrenorul anului” la Gala FANATIK, Laurenţiu Reghecampf a avut parte de o mare surpriză, chiar cînd se pregătea să coboare de pe podiumul unde Horia Ivanovici îi înmînase trofeul. Anamaria Prodan a fost ”capul răutăţilor”. În complicitate cu FANATIK, soţia i-a pregătit un cadou inedit lui Reghe, anume, un filmuleţ în care apar jucători ai Stelei, patroni de cluburi, antrenori, dar şi oameni de afaceri care au relatat momente de neuitat, unele haioase, altele, mai puţin, petrecute alături de antrenorul lui Al Hilal.

STEAUA. Cele mai “incendiare” dezvăluiri le-au oferit Florin Niţă şi Alex Bourceanu, care i-au amintit lui Reghe că este un “criminal” în serie, povestind evenimente haioase cu Reghe în prim plan.

Nu mai prejos s-au lăsat Nicuşor Stanciu, care a povestit cea mai mare spaimă care a trăit-o la Steaua alături de Reghe, cînd s-a ales cu un ziar după ceafă, sau Alex Chipciu care i-a urat tehnicianului “la mulţi stelişti la Al Hilal”.

STEAUA. Replica serii a oferit-o Florin Costea, care i-a promis lui Laurenţiu Reghecampf că în viaţa lui nu va mai mînca papanaşi, după episodul Craiova, cînd “Cioara” a fost exclusă din lot de Reghe pentru că a fost prins mîncînd papanaşi în ziua meciului.

Iată mai jos filmuleţul şi replicile celor mai apropiaţi:

”Au fost momente incredibile, pe care nu le voi uita niciodată, le mulţumesc tuturor pentru ele”, a spus Reghecampf, aproape cu lacrimi în ochi.

Alex Bourceanu: ”M-ai obligat să mă urc în barcă la rafting şi era să mă omori! Am făcut atac de panică!”,

Alex Chipciu: “Mulţumesc Mister şi sper să luaţi cît mai mulţi stelişti la Al Hilal”

Nicuşor Stanciu: “Îmi amintesc cînd eram în primul meu cantonament şi a apărut în presă cu ce am făcut şi dimineaţa a venit şi mi-a aruncat ziarul în faţă! M-am cam speriat atunci!”

Florin Niţă: “M-aţi omorît la antrenamente, m-aţi omorît la Chiajna, m-aţi omorît la Steaua, dar mi+a prins bine. Vă mulţumesc!”

Vasile Miriuţă: ”Te pup dulce, mă bucur că ai ajuns mare antrenor, dar te rog un singur lucru: nu mai chinui aşa de mult jucătorii, că şi noi am fost jucători!”

Flavius Stoican: ”Laurenţiu, sîntem prieteni, am fost şi poate vom mai fi adversari, dar cel mai important lucru este caracterul, pe care tu il ai!”

Adi Popa: ”Pe lîngă un antrenor bun, aveţi veleităţi de bucătar. Cînd eram la Chiajna, îmi aduc aminte că nu s-au gătit bine pastele, l-aţi trimis acasă pe bucătar şi aţi gătit dumneavoastră!”

Lucian Sănmărtean: “Ai fost una din puţinele persoane care au avut încredere în mine. M-ai ajutat să mă relansez!”

Florin Costea: ”Îţi mulţumesc pentru tot şi îţi promit ca în viaţa mea nu mai mănînc papanaşi!”

VEZI AICI FILMULEŢUL

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!