Carousel hot news

Steaua, executată de Voina pentru 97.500 de euro!

Radu Voina (63 de ani), antrenorul echipei de handbal masculin Steaua MFA, care a fost demis în 2007, a reuşit să-şi găsească dreptatea în instanţă. Tehnicianul a cîştigat procesul...
16.08.2013 | 12:30
Steaua, executată de Voina pentru 97.500 de euro!
RPRESSPORT

Radu Voina (63 de ani), antrenorul echipei de handbal masculin Steaua MFA, care a fost demis în 2007, a reuşit să-şi găsească dreptatea în instanţă. Tehnicianul a cîştigat procesul împotriva clubului în două rînduri şi, în pofida acestui fapt, tot nu şi-a recuperat banii. Ce a decis antrenorul? Îşi va executa silit fosta echipă.

Cînd a început totul?

Sfîrşitul lui 2006, iar antrenorul echipei de handbal Steaua MFA, Voina, a fost demis. Fără niciunfel de explicaţii. Momentul în care acesta a încercat să lămurească situaţia cu reprezentanţii echipei, însă în zadar. Litigiul nu a putut fi înlăturat. Anii au trecut, conflictul s-a extins, iar în 2010 a intervenit instanţa. Au fost, pînă acum, trei ani în care tehnicianul a reuşit să cîştige procesul de două ori, însă, din nou, în zadar. Fostul angajator a refuzat să-i plătească drepturile salariale în valoare de 97.500 de euro, plus cheltuielile de judecată, de aproximativ 18.300 lei.

Ultima soluţie? Executorii judecătoreşti!

Tehnicianul Radu Voina a încercat toate soluţiile, însă cea care s-a dovedit a oferi şi rezultate a fost apelarea la executorii judecătoreşti. Aceştia au fost autorizaţi de către magistraţi, luna aceasta, pe 7 agust mai exact, să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, inclusiv prin blocarea conturilor clubului Steaua MFA. Acesta funcţionează, în prezent, sub numele de CSA Steaua.

Există o variantă obiectivă şi alta subiectivă despre demiterea mea. Varianta subiectivă este lipsa de comunicare, adică trebuia să-l sun pe cel care conducea echipa de zece ori pe zi, să-l întreb ce a mîncat, cum a dormit. Cealaltă variantă obiectivă este că eu am fost incapabil să realizez, cu Steaua, obiectivele pe care mi le-am propus. Această incapacitate e demonstrată de rezultatele negative obţinute. Eram pe locul întîi şi calificaţi în optimile Cupei”, a declarant Radu Voina pentru libertatea.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri