Carousel hot news

VIDEO / “Gardoş va fi vîndut cu trei-patru milioane mai mult decît Chiricheş”

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, spune că Steaua putea să cîştige meciul cu Basel dacă ştia să tragă de timp. "Am dovedit că avem echipe bune. Experienţa o capeţi în timp, iar...
07.11.2013 | 22:27
VIDEO /

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, spune că Steaua putea să cîştige meciul cu Basel dacă ştia să tragă de timp. “Am dovedit că avem echipe bune. Experienţa o capeţi în timp, iar această echipă a Pandurilor trebuie felicitată. Lumea vede că este un progres. Eu prefer un joc frumos decît unuia urît şi să cîştigăm. Steaua mi s-a părut ghinionistă şi lipsită de experienţă. Basel ne-a dat un gol  pe contraatac. Jucătorii cu experienţă mai dau în ea, mai ţin de minge. Steaua a controlat jocul, antrenorii au găsit ideea tactică, nu credeam că mai putea fi egalată”, a spus Dragomir la FANATIK SHOW.

Preşedintele LPF îl apreciază foarte mult pe Gardoş şi crede că va ajunge la o cotă de piaţă foarte mare: “Gardoş a pierdut un an pe tuşă. Dacă juca acum avea o valoare extraordinară. Se va vinde cu cel puţin trei – patru milioane în plus decît s-a dat pe Chiricheş. Steaua va lua 13 – 14 milioane şi va fi cel mai scump transfer din România”.

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri