STEAUA. Mihai Stoica iese la ATAC! “E prea mult! Nu sînt mîndru!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
18/07/2016, 14:54
STEAUA. Mihai Stoica iese la ATAC! “E prea mult! Nu sînt mîndru!”

STEAUA. Partida cîştigată de Steaua în detrimentul Concordiei Chiajna, în finala Cupei Ligii, a născut o serie de polemici în privinţa arbitrajului condus de Marius Avram.

STEAUA. Reacţiile oamenilor de fotbal au stîrnit o reacţie şi din partea oficialilor Stelei. Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a criticat modul în care se discută despre victoria obţinută de Steaua.

“Nu sînt foarte mîndru de maniera în care am cîştigat, dar să se discute despre corectitudinea acordării loviturii de pedeapsă în prelungiri e prea mult. A fost fault CLAR. În schimb, se poate discuta de un fault la Cristescu, ca şi de o împingere clară la Achim în debutul partidei. Felicitări Concordiei, chiar ne-a fost greu”, a fost mesajul lui Stoica.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×