STEAUA. MM Stoica şi Tamaş s-au ÎNJURAT cu fanii din Moldova!

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
13/08/2016, 00:03
STEAUA. MM Stoica şi Tamaş s-au ÎNJURAT cu fanii din Moldova!

STEAUA. Înfrîngerea Botoşaniului în faţa lui Stanciu & co. i-a înfuriat pe fanii moldoveni, care au purtat un război separat cu doi dintre cei mai huliţi stelişti.

STEAUA. Cele 90 de minute de la Botoşani au fost chinuitoare pentru Mihai Stoica şi Gabi Tamaş. Atît directorul sportiv al Stelei, cît şi experimentatul fundaş au avut de suportat pe durata întregului meci injuriile aduse de pătimaşii fani moldoveni.

Mihai Stoica, scuipat!!

STEAUA. Dacă distanţa între sectorul fanilor şi poziţia lui Tamaş pe teren i-a conferit acestuia din urmă siguranţă faţă de furioşii suporteri, nu de acelaşi lucru a avut parte şi Mihai Stoica. Aflat în lojă, oficialul Stelei a fost reperat de o grup de fani care l-au înjurat continuu pe directorul Stelei.

Mai mult, aceştia l-au scuipat pe Meme, însă acesta a fost protejat de geamul de la lojă. Deşi nu a preferat să răspundă cu aceeaşi monedă, acesta luînd loc liniştit pe locul său de la lojă, pe final a erupt şi a răspuns la înjurătorile suporterilor.

Tamaş, aroganţe de final

STEAUA. Jignit pe durata celor 90 de minute, Gabi Tamaş a răspuns în stilu-i caracteristic la finalul meciului. În drum spre vestiare, fundaşul s-a contrat cîteva zeci de secunde cu suporterii botoşăneni, arătîndu-le, din degete, cît s-a terminat meciul dintre cele două echipe. Evident, gestul lui Tamaş a atras de la sine fluierăturile întregului stadion.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×