Fotbal intern

STEAUA. Ministrul Apărării, ŢINTĂ pentru Becali! “Răspunde, BĂ!”

STEAUA. Gigi Becali a ţinut o conferinţă de presă extraordinară în cadrul căreia a vorbit despre impedimentele pe care le-a întîmpinat la Steaua. Finanţatorul FCSB a oferit detalii picante...
01.09.2015 | 14:52
STEAUA Ministrul Apararii TINTA pentru Becali Raspunde BA

STEAUA. Gigi Becali a ţinut o conferinţă de presă extraordinară în cadrul căreia a vorbit despre impedimentele pe care le-a întîmpinat la Steaua. Finanţatorul FCSB a oferit detalii picante despre perioada în care a colaborat cu oficialii Armatei.

STEAUA. Latifundiarul din Pipera a început cu bilanţul costurilor pe care le-a făcut în stadionul din Ghencea: “Eu am plătit trei milioane euro numai asfaltul, jucam în Liga Campionilor şi îmi e ruşine, am făcut terenul de antrenament, 800.000 euro, cele sintetice şi baza de pregătire, alţi 800.000 euro. Am băgat milioane de euro numai în infrastructură. Eu m-am ţinut de cuvînt, am făcut toate lucrurile pe care mi le-am asumat. E normal să fiu dat afară după ce fac investiţii?!”

STEAUA. Becali, dezvăluiri despre Boroi! „Palmaresul e al meu! Stema şi numele, la CS”

“Să mă lase să-mi iau mobila înainte să dea foc la casă!”

STEAUA. “Actele sînt semnate de generali şi acum ei zic că nu mai e nimic valabil?! Păi să-mi dea investiţiile înapoi, lifturile, scaunele, nocturna, toate le-am făcut eu cu banii mei, le-am făcut ca să le folosesc eu, nu ca să mă dea afară! Iau tabela eu, iau tribuna oficială eu. Iau lifturile eu, că eu le-am plătit. Iau sistemele de siguranţă, iau tot. Scaune, tot iau. Ei nu au decît nişte scări de beton, învechite. Ştiţi cum sînt ei acum? Ai o casă cu datorii, vin eu, le plătesc, mobilez casa. Şi dupa aia îmi spui că vrei casa. Eu îţi spun că nu vreau casa, dar vreau să iau mobila. Dar tu nu mă laşi să iau nici mobila şi vrei să dai foc la casă cu toată mobila înăuntru. Păi este posibil aşa ceva? Nu, mă, eu vreau acum să ard casa cu tot cu mobilă!”

Becali PREIA „lupii galbeni”, Capră CONFIRMĂ: „Se face, îl aştept!”

“Eu am făcut puşcărie pentru echipa asta, ei au vrut să mă distrugă!”

STEAUA. “Ei vor Steaua să nu mai fie nicăieri, nici în Liga 1, nici la UEFA, nicăieri. Vor să dea foc la casă cu mobila mea înăuntru… Unde sînt factorii de decizie în ţara asta? Eu am făcut puşcărie pentru echipa asta. Şi nu mi-au dat drumul în permisie pe dreptul meu, au vrut să-mi omore mama, şi soţia, şi fetele, de ce nu mi-aţi dat, mă, drumul, mă, după trei luni, aşa cum e la lege? Nu-ţi dau drumul, mă, după trei luni, şi-ţi dau drumul după un an şi trei luni, ca să te distrug, să-ţi omor mama, şi soţia, şi toată familia…”

„Urmează DESFIINŢAREA marelui club Steaua! Vine FA-LI-MEN-TUL!”

“Sînt patronul Stelei şi moral, şi legal”

STEAUA. “La Rapid nu se întîmplă, la Dinamo nu. Doar mie! Nu-i nimic, le suport şi pe asta. Am plătit 50 de milioane euro la Stat, am adus în ţară 150 milioane euro. Cine a mai făcut asta? Ce om simplu, ca mine? Sînt patronul Stelei şi moral, şi legal. M-am dat jertfă pentru Steaua că aşa sînt eu, cu inimă şi suflet în ceea ce fac. Ce am cîştigat? Celebritatea, care mi-a dat puşcărie”, a continuat Becali.

Duşa, în “vizorul” lui Gigi

STEAUA. De tirul lui Gigi Becali nu a scăpat nici ministrul Apărării, Mircea Duşa. Gigi Becali a declarat, pe un ton impetuos, că aşteaptă telefonul ministrului şi l-a acuzat de lipsă de curaj din cauza faptului că nu a acceptat o discuţie personală cu patronul Stelei.

STEAUA. “Eu am vrut să vorbesc cu el, dar mi-a răspuns un consilier. Păi răspunde-i, mă, lui Becali. Dar Duşa nu este puternic, chiar dacă e bun la suflet. De ce să nu răspunzi? Răspunde-mi la telefon dacă faci afirmaţii că îţi faci echipă. Bă, cînd eşti pe o funcţie, asumă-ţi responsabilitatea. Nimeni nu îşi ia responsabilitatea, sînt dezvăluirile făcute de Becali.