Fotbal intern

STEAUA. Rădoi, TĂVĂLIT de un stelist. “Nu e încă rege! Capul jos!”

UPDATE 14:02. Mihai Stoichiţă a criticat atitudinea lui Mirel Rădoi de la finalul partidei cu CFR Cluj. "Mirel Rădoi trebuie să înţeleagă că nu este regele Arthur, călare pe cai mari. Să...
26.07.2015 | 14:02
STEAUA Radoi TAVALIT de un stelist Nu e inca rege Capul jos

UPDATE 14:02. Mihai Stoichiţă a criticat atitudinea lui Mirel Rădoi de la finalul partidei cu CFR Cluj. “Mirel Rădoi trebuie să înţeleagă că nu este regele Arthur, călare pe cai mari. Să lase capul jos şi să le ceară scuze acelor suporteri. Dacă vrea să aibă o viaţă uşoară la Steaua şi nu vrea să îţi pună în cap suporterii, atunci trebuie să îşi schimbe cît mai repede atitudinea. Dacă vrea să se certe şi cu fanii, e treaba lui! Şi aşa are prea multe probleme. E un antrenor fără licenţă, aş spune că e pe jumătate jucător. Nu poate fi altfel cînd acum trei luni încă era fotbalist activ. Trebuie să înţeleagă că nu mai este jucător, dar văd că se comportă tot ca un jucător. E treaba lui ce face sau dacă vrea să asculte de sfatul meu”, a spus “Lippi”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 12:41. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Adrian Ionescu, observatorul de joc al partidei Steaua – CFR Cluj, a comentat incidentele care s-au derulat între Rădoi şi cîţiva fani ai Stelei, oferind un răspuns halucinant.

Nu intră în atribuţia mea astfel de incidente. Este doar treaba Jandarmeriei!”, a fost prima reacţie a acestuia. Însă, după ce i s-a comunicat faptul că disputa verbală dintre Rădoi şi fani s-a petrecut în interiorul stadionului, în drum spre vestiare, la intrarea pe tunel, Ionescu a declarat: “Nu e treaba voastră să aflaţi ce am notat eu în raport. În plus, nici nu am voie să comentez. Nu înţelegeţi că nu am voie să comentez?”.

Din informaţiile FANATIK.RO, incidentul lui Rădoi cu unii suporteri imediat după meci nu a fost consemnat în nici un raport oficial, rămînînd doar imaginile difuzate de Dolce Sport.

––––––––––––––

STEAUA. Finalul partidei jucate în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-1, a adus prima contră între Mirel Rădoi şi o parte a suporterilor stelişti.

Steaua TREMURĂ! Partizan a dat ŞASE şi vine la Bucureşti!

STEAUA. Cîţiva dintre fanii aflaţi la tribuna I i-au reproşat lui Rădoi prestaţia modestă a unora dintre jucătorii pe care a ales să îi introducă pe teren. Vizibil iritat, tehnicianul campioanei i-a răspuns imediat unuia dintre contestatari: “Eu zic să vii tu să îţi iei un tricou şi să joci tu! Poate e mai uşor aşa”, a răspuns Rădoi.

Anunţul lui Becali despre Iancu, De Amorim şi Alibec

STEAUA. Marius Ianuli, aflat în spatele lui Rădoi, l-a împins pe antrenor spre tunelul de acces în vestiar, deşi suporterul contestar continua să adreseze reproşuri. Deranjat de o reacţie a respectivului fan, Rădoi a încercat să se întoarcă spre locul unde se afla acesta pentru a-i aplica o corecţie. “Mache” a reuşit cu greu să îl ţină pe antrenor şi să îl împingă spre vestiare.

De ce nu vin atacanţii: “Ne înţelegem la bani, apoi dispar!”

STEAUA. Cornel Dinu l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru reacţia împotriva fanului şi l-a ironizat pe Marius Ianuli: “Este inacceptabil pentru un antrenor să îi răspundă unui suporter. Este o dovadă a lipsei de tact şi de experienţă din partea lui Rădoi. Să remarcăm şi faptul că totul a fost aplanat de acest cunoscut regizor al Stelei, Marius Ianuli”.

Vezi VIDEO cu reacţia lui Rădoi