STEAUA. MM, apel către fani: “Cu stadionul plin, NE VOM CALIFICA!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
27/07/2016, 10:57
STEAUA. MM, apel către fani: “Cu stadionul plin, NE VOM CALIFICA!”

STEAUA. Mihai Stoica a scris pe contul său de socializare după partida dintre Steaua şi Sparta Praga, scor 1-1, că este mulţumit de jocul elevilor pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf. El a făcut şi un apel către fani.

“Să termini la egalitate în deplasare cu gol marcat împotriva unei echipe care cu cîteva luni în urmă, în aproximativ aceeaşi componenţă, spulbera Lazio, nu este la îndemîna oricui, mai ales în condiţiile în care ţi se refuză un penalty clar la 0-0.

Ştiu că peste o săptămînă băieţii vor juca cu aceeaşi determinare şi vor încerca să-şi depăşească limitele, aşa cum au făcut-o aseară. Şi mai ştiu cu certitudine că, dacă stadionul va fi plin, NE VOM CALIFICA!

Stelişti adevăraţi, veniţi lîngă băieţi, veniţi să vă convingeţi că se va naşte o nouă echipă de care veţi fi mîndri!”, este mesajul postat de directorul sportiv al vicecampioanei.

Ştirea MOMENTULUI

Transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj face senzație! Ce scrie presa internațională

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×