Fotbal intern

STEAUA. Scandal BAHIC! Gigi Becali a aflat TOTUL! Ce urmează?

STEAUA. Ştefan Preda, fostul antrenor cu portarii al Stelei, a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după ce bodyguarzii săi i-au transmis de mai multe ori că omul care s-a ocupat pînă în...
29.06.2015 | 17:34
STEAUA Scandal BAHIC Gigi Becali a aflat TOTUL Ce urmeaza

STEAUA. Ştefan Preda, fostul antrenor cu portarii al Stelei, a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după ce bodyguarzii săi i-au transmis de mai multe ori că omul care s-a ocupat pînă în această vară de pregătirea lui Arlauskis, Niţă şi Cojocaru este un client fidel al localurilor din Centrul Vechi.

“Şpriţarul ăsta n-are ce căuta la noi!”

STEAUA. Ştefan Preda este personajul pentru care suporterii din Peluza Nord au protestat vehement în momentul în care Costel Gâlcă a anunţat că fostul portar al lui Dinamo va face parte din staff-ul său.

ULTIMA ORĂ. UN TITULAR AL LUI RĂDOI S-A RUPT! RATEAZĂ MECIUL CU TRENCIN!?

“Şpriţarul ăsta nu are ce să caute la noi. Pe unde ne prindea mai mereu ne arăta semne obscene”, au comentat ultraşii Stelei la începutul verii trecute. Uşor, uşor conflictul dintre cele două tabere a fost stins, iar omul care s-a ocupat de pregătirea cu portarii în Ghencea a început să îşi vadă de treaba lui, dar a ieşit în evidenţă şi cu unele ieşiri nocturne de care suporterii şi Becali au auzit.

Frecventa des Centrul Vechi

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că tocmai aceste ieşiri nocturne l-au făcut să intre în colimatorul lui Gigi Becali. Din acest motiv, dar şi din cauza faptului că încă refuză să semneze rezilierea contractului cu Steaua, latifundiarul din Pipera îl ţine în joc de glezne cu privire la achitarea integrală a restanţelor salariale.

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!! 

De ce? Bodyguarzii săi i-au spus că mai mulţi oameni din Centrul Vechi al Capitalei îi anunţau că Fane Preda frecventează destul de des localurile din zona respectivă la ore “mici”.

“Fane, nu poţi să dai cu piciorul în minge?”

STEAUA. Din păcate pentru el, fostul antrenor cu portarii din Ghencea a fost luat în colimator şi de către goalkeeperii pe care îi antrena la campioană, după ce a doua zi, la antrenamente, era văzut de aceştia fără chef de muncă.

ANUNŢ SENZAŢIONAL DE ULTIMA ORA AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

Giedrius Arlauskis era cel care intra cel mai des în conflict cu Fane Preda, comentîndu-i chiar autoritar execuţiile şi exerciţiile. “Fane, ce înseamnă asta? Nu poţi să dai şi tu bine în minge? Ce naiba e cu tine?”, tuna portarul lituanian după ce lovea puternic în pămînt cu baloanele.

 

3 trofee a cîştigat Fane Preda în calitate de antrenor cu portarii la Steaua

3.000 de euro pe lună a fost salariul lui Preda la Steaua