STEAUA. Motivul pentru care Hamroun a “evadat”: “A învăţat şi el de la Varela!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 20:04
STEAUA. Motivul pentru care Hamroun a “evadat”: “A învăţat şi el de la Varela!” GALERIE FOTO

STEAUA. Jugurtha Hamroun a ales să nu plece alături de vicecampioni în Cehia, acolo unde vor juca împotriva formaţiei Sparta Praga, marţi, de la ora 21:00, iar Basarab Panduru a dezvăluit care este motivul pentru care algerianul a luat această decizie.

“El a văzut că Varela a zis: “vreau să plec!”, şi i-ai dat drumul să plece. A înţeles şi el mesajul şi a făcut la fel. “Ia să fac şi eu aşa, că trebuie să-mi dea drumul şi mie”.

El a analizat şi ştie cel mai bine. Poate vrea să stea un an degeaba, îl plătesc cei din Qatar şi revine pe teren după un an. Aţi văzut la Arda Turan ce înseamnă să stai fără să joci 6 luni. Cînd a intrat la Barcelona părea că nu jucase fotbal niciodată. Hamroun forţează lucrurile pentru că aşa s-a întîmplat. Steaua aşa l-a luat pe Enache. Nu s-a mai urcat în avion pentru cantonament şi Astra a trebuit să accepte transferul. Acum i se întîmplă şi Stelei acelaşi lucru”, a spus Panduru.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×