STEAUA. Motivul rupturii Reghe-Neubert: “A aspirat la mai mult!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 19:06
STEAUA. Motivul rupturii Reghe-Neubert: “A aspirat la mai mult!”

STEAUA. Ciprian Panait a lucrat, pentru o perioadă, alături de Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită, la Al Hilal. Acesta a dezvăluit de unde a pornit conflictul dintre actualul tehnician al Stelei şi Thomas Neubert.

“După ce Reghecampf a plecat de la Al Hilal, relaţiile dintre noi nu au fost cele mai cordiale. Unul dintre motive a fost tocmai Neubert, un om de la care am învăţat enorm. Eu nu sînt omul care să intervină între cei doi.

Thomas Neubert e norocos că a lucrat cu Reghecampf. Dacă nu lucra cu el, nu ştiu cine vorbea despre el în România. Nu poate fi contestată calitatea lui de preparator, dar are probleme de altă natură.

El trebuia să rămînă la statutul de preparator fizic şi nu să aspire la mai mult. Eu cred că el aspira la mult mai mult”, a spus Panait.

STEAUA. Thomas Neubert a plecat de la Steaua în această vară după ce a colaborat cu Laurenţiu Reghecampf timp de mai mulţi ani.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×