Fotbal intern

STEAUA. FOTO! Ultimul TRANSFER a fost prezentat OFICIAL! “Abia aştept să-mi sun părinţii”

UPDATE / STEAUA. Suley Muniru este oficial jucătorul campioanei, după ce a parafat un contract valabil pe următorii patru ani. CLICK PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINEA CU MUNIRU IN TRICOUL...
18.06.2015 | 17:00
STEAUA FOTO Ultimul TRANSFER a fost prezentat OFICIAL Abia astept sami sun parintii
ADVERTISEMENT

UPDATE / STEAUA. Suley Muniru este oficial jucătorul campioanei, după ce a parafat un contract valabil pe următorii patru ani. CLICK PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINEA CU MUNIRU IN TRICOUL STELEI LA PREZENTAREA OFICIALA

”Am semnat cu Steaua un contract pe patru ani şi este o zi fericită pentru mine. A contat foarte mult că Rădoi m-a sunat şi mi-a spus că mă vrea la echipă. Sînt fericit! Sînt superîncîntat! Normal că am vorbit şi cu fratele meu despre oferta Stelei. Mi-a spus să nu ratez şansa asta, pentru că e o echipă importantă şi în Europa.”

ADVERTISEMENT

ACUM!!! ANUNT BOMBA AL LUI ARGASEALA DESPRE REVENIREA LUI KESERU!!! TOTI FANII ASTEAPTA TRANSFERUL ASTA!!!

“Abia aştept să-mi sun părinţii şi să le spun. Vreau să cîştig trofee cu Steaua şi să evoluez în grupele UEFA Champions League. Sînt şanse ca eu să joc în Champions League, iar el nu. Duc numele Sulley mai departe în Ligă”, a spus Muniru.

STEAUA. Suley Muniru este noul jucător al formaţiei campioane. Jucătorul care a evoluat la CFR Cluj în sezonul trecut a aterizat la Bucureşti miercuri seară şi a oferit primele declaraţii din postura de “roş-albastru”.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!!  S-A DECIS!!! ANUNTUL UEFA!!!! CU CINE POATE JUCA STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!! 

“Sînt onorat de interesul Stelei, mai ales că urmăresc media online din România şi se scrie incredibil de mult despre mine. Steaua este un nume mare în ţara în care pot spune că am crescut ca fotbalist, un nume important, la fel ca formaţia la care m-am ridicat, CFR Cluj.

Am citit şi despre noul antrenor, Mirel Rădoi, ştiu că a jucat pe acelaşi post ca şi mine, probabil are sfaturi bune să-mi dea. Îmi plăcea de un stelist, doar că acum e în Italia, este vorba despre Tătăruşanu. Sînmărtean şi Keşeru m-au mai impresionat”, a spus Muniru.

ADVERTISEMENT