Fanatik Show

STEAUA. Argăseală răspunde acuzelor lui Gabi Mureşan: “Am tras sforile? N-a înţeles NIMIC!”

STEAUA. Argăseală a vorbit la FANATIK SHOW pe Look TV despre suspendarea lui Gabi Mureşan, considerînd că aceasta nu este una exagerată. Mai mult, oficialul din Ghencea vorbeşte şi despre...
05.11.2014 | 18:24
STEAUA Argaseala raspunde acuzelor lui Gabi Muresan Am tras sforile Na inteles NIMIC

STEAUA. Argăseală a vorbit la FANATIK SHOW pe Look TV despre suspendarea lui Gabi Mureşan, considerînd că aceasta nu este una exagerată. Mai mult, oficialul din Ghencea vorbeşte şi despre deciziile luate la meci de arbitrul Istvan Kovacs.

Despre operaţia sa la tendon: “Sînt bine acum, nu mai am probleme ca azi noapte cînd am avut dureri. Vineri m-am operat la tendonul lui Achile. Eram cu mingea la picior, fără să fac nicio mişcare, făceam paşi normali şi deodată am auzit trosc! Eram cu mai mulţi prieteni”.

Despre suspendarea lui Gabi Mureşan şi acuzele dure făcute de jucător care l-a acuzat pe preşedintele Stelei că a tras sforile la Comisia de Disciplină a FRF – vezi detalii: “Din punct de vedere sportiv, suspendarea a fost stabilită la limita de jos, însă nicio sancţiune nu poate compensa sănătatea lui Raul care a fost afectată atît de grav. Este o inepţie să spui că un jucător loveşte, produce vătămare gravă, iar el poate rămîne nesancţionat. Un om a lovit un alt om şi punct! Dacă se întîmpla acest lucru pe stradă, care erau repercusiunile? Pentru atitudinea lui Mureşan, el nu mai are ce căuta pe terenul de fotbal! N-a înţeles nimic din ce s-a întîmplat, el nu conştientizează gravitatea faptei lui”

DETALII ŞOCANTE DESPRE OPERAŢIA DE AZI A LUI RUSESCU FĂCUTE DE VALERIU ARGĂSEALĂ ŞI ANUNŢUL DRAMATIC: “I-AU SCOS BUCĂŢI DE OS DE LA OCHI! POATE RĂMÎNE TRAUMATIZAT PE VIAŢĂ!!!”

Despre Istvan Kovacs: “O mare parte de vină o are şi arbitrul Kovacs. Fiindcă dacă el îi dădea roşu la intrarea lui N’Doye asupra lui Keşeru, Mureşan nu mai făcea acel fault şi nu mai ajungeam aici!”

VEZI AICI DEZVĂLUIREA ŞOC FĂCUTĂ DE VALERIU ARGĂSEALĂ LA FANATIK SHOW PE LOOK TV DESPRE UN FOTBALIST AL STELEI: “A VENIT LA MINE ŞI MI-A SPUS CĂ SE LASĂ!” VEZI CÎND SEMNEAZĂ PRELUNGIRILE DE CONTRACT FOTBALIŞTII STELEI ŞI CE FOTBALIST A PRIMIT OFERTĂ DIN SERIE A!!!

Tags: