Sport

38 de etape! Şeroni, N’Doye şi Mureşan, pedepsiţi DRASTIC! SUSPENDARE cît un campionat!

UPDATE 21:18 / Alin Şeroni a avut parte de aceeaşi decizie drastică din partea Comisie de Disciplină din cadrul FRF la fel ca Mureşan de la ASA Târgu Mureş, informează Mediafax. Fundaşul...
05.11.2014 | 21:19
38 de etape Seroni NDoye si Muresan pedepsiti DRASTIC SUSPENDARE cit un campionat
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:18 / Alin Şeroni a avut parte de aceeaşi decizie drastică din partea Comisie de Disciplină din cadrul FRF la fel ca Mureşan de la ASA Târgu Mureş, informează Mediafax. Fundaşul echipei Viitorul Constanţa a fost suspendat pentru 16 etape pentru faultul asupra lui Nicuşor Bancu, jucătorul lui CS U Craiova, care a suferit o fractură de tibie şi peroneu care îl va ţine în afara gazonului pentru minimum 5 luni!

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE 15.00. Gabi Mureşan a reacţionat imediat după ce a aflat de la FANATIK.RO că a primit o suspendare de 16 runde!

STEAUA. Este incredibil cît am putut să primesc! Este exclusiv mîna lui Argăseală, cel care în momentul în care Gardoş i-a rupt piciorul lui Băcilă a tras sforile să i se reducă pedeapsa jucătorului său. Voi ajunge la TAS! Nu o să stau să mă facă toţi steliştii praf. Consider că după meciul de la Târgu Mureş am fost suspus unui linşaj mediatic din partea oamenilor de Steaua, care în ultimii ani au avut şi ei fotbalişti în echipă care au produs accidentări grave. Eu sînt sigur că Gardoş nu a vrut să-i rupă piciorul lui Băcilă, dar nimeni nu a făcut scandal ca acum! La Chiajna am fost provocat  în permanenţă pe teren şi lovit doar să ripostez şi chiar am luat un galben, după ce şi acolo am reacţionat involuntar“, a spus Gabi Mureşan.

ADVERTISEMENT

Mureşan, suspendat pînă în aprilie 2015, revine pe teren în returul cu Steaua!?

STEAUA. În cazul în care suspendarea de 16 etape va fi confirmată şi de Comisia de Recurs a FRF, atunci Gabi Mureşan va reveni în etapa a 29-a, pe 29 aprilie 2015, cînd ASA Tg. Mureş va întîlni… Steaua!!! Asta cu condiţia ca ASA Tg. Mureş să nu se califice în semifinalele Cupei României, după meciul din sferturi cu Petrolul Ploieşti, ce se va disputa la Tg. Mureş pe 3 decembrie. În cazul în care ardelenii s-ar califica, atunci Gabi Mureşan va avea din nou drept de joc din etapa a 27-a, de pe 18 aprilie!

N’Doye: “Dumnezeu e sus şi vede!”

Şi N’Doye e supărat după ce a primit 6 etape de suspendare. “Sînt foarte supărat, nu este o decizie corectă. Nu merit o suspendare atît de mare! Am fost suspendat deja, şi mi s-au dat două etape. Dumnezeu este sus şi vede!”, a reacţionat şi N’Doye pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gabi Mureşan a fost suspendat drastic după partida cu Steaua. El a primit 16 etape de suspendare.  Nici N’Doye nu a scapăat ieftin. El a fost pedepsit drastic, cu 6 etape!

Revenim cu amănunte.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: