Sport

STEAUA. Năstase, alături de Gigi! “Noua stemă, tricolorul”

STEAUA. Ilie Năstase, fostul mare tenismen, general în cadrul Armatei Române, a criticat în termeni duri sentinţa oferită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a ridicat dreptul lui...
04.12.2014 | 17:24
STEAUA Nastase alaturi de Gigi Noua stema tricolorul

STEAUA. Ilie Năstase, fostul mare tenismen, general în cadrul Armatei Române, a criticat în termeni duri sentinţa oferită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a ridicat dreptul lui Gigi Becali de a folosi stema şi brandul Steaua. Într-un interviu exclusiv cu FANATIK.RO, “Nasty” îi propune lui Gigi Becali să înlocuiască stema Stelei cu steagul naţional!

STEAUA. Trecerea stemei şi denumiri sub autoritatea Clubului Sportiv al Armatei a creat un val de polemici şi critici în fotbalul românesc. Ilie Năstase s-a opus vehement deciziei date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. “Întreb şi eu, ca fapt divers: cine are de cîştigat din acest conflict? Ce treaba are Înalta Curte de Justiţie cu munca unui om care a băgat zeci de milioane în echipă? Sîntem o ţară de nebuni!”, a “tunat” Năstase.

9nastase2

“Vor să îl şantajeze!?”

STEAUA. Mai mult, Ilie Năstase anunţă colapsul în fotbalul românesc din cauza deciziilor care au rolul să îi sperie pe finanţatorii care doresc să investească în sportul rege. “Nu mă implic, chiar nu o voi face, dar nu este normal ce s-a întîmplat. Ce vor acum? Să îl şantajeze? Era emblema unui om care a muncit şi a investit zeci de milioane. Au decis pierderea emblemei de parcă avem patru echipe în România care au reuşit performanţa Stelei. Dispariţia Stelei ar coincide cu dispariţia fotbalului românesc”, şi-a continuat “tirul” Năstase.

sursa foto:libertatea sursa foto:libertatea

“Gigi, pune tricolorul ca stemă!”

STEAUA. Decizia dată de justiţia română a creat indignare în fotbalul românesc, iar Ilie Năstase vine cu o propunere surpriză!  “Becali ar trebui să pună steagul naţional, păcat că nu poate. Să se înţeleagă ce înseamnă Steaua, care are aproape o echipă la lotul naţional. Eu cred că acest club merită mai mult respect şi acest om la fel. Stau şi mă gîndesc ce o să facă armata cu acea emblemă şi denumire. Nu vreau să comentez mai multe”, a încheiat “Nasty” pentru FANATIK.RO.

Tags: