STEAUA. Năstase a luat foc: “Îi dau în judecată!”

Adrian Dumitru   
in Horia Ivanovici
14/12/2014, 21:54
STEAUA. Năstase a luat foc: “Îi dau în judecată!”

STEAUA. Ilie Năstase, care s-a implicat cel puţin verbal în disputa dintre CS  Steaua şi echipa patronată de Gigi Becali, a făcut un anunţ uimitor în cadrul emisiunii FANATIK SHOW! Fostul tenismen, acum senator, a declarat că urmează să acţioneze în instanţă statul român pentru prejudiciu financiar.
“Nasty” susţine că nici un ban din cei obţinuţi din televizarea finalelor Cupei Davis din 1969, 1971 şi 1972, nu a ajuns în contul bancar personal. “O sa cer bani României pentru că mi-au luat toţi banii de la Cupa Davis la meciurile cu America. S-au televizat, au fost milioane de dolari. Eu n-am văzut niciodată aceşti bani. E o idee bună să dau în judecată România. Văd că mulţi recuperează acum mulţi bani”,a fost declaraţia fostului număr 1 ATP în cadrul emisiunii FANATIK SHOW.

“Nu sînt patriot!”

Fostul tenisman a continuat dezvăluirile uimitoare şi a specificat că meciurile din Cupa Davis au reprezentat un momoment potrivit pentru sporirea averii, negîndindu-se niciodată că dispută partidele din patriotism.“Nu pot să spun că am fost patriot. Fiecare joacă pentru el şi dacă face bine şi României cu atât mai bine. Mi-e greu să cred că cineva poate fi patriot”, a completat Năstase.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×