STEAUA. “Ne aşteptam să avem un meci greu, dar ne-am adaptat şi mă bucur că am cîştigat!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
09/11/2014, 22:26
STEAUA. “Ne aşteptam să avem un meci greu, dar ne-am adaptat şi mă bucur că am cîştigat!”

STEAUA. Jucătorul Stelei, Andrei Prepeliţă, se declară mulţumit de rezultatul obţinut pe terenul celor de la Chiajna, acesta spune că echipa doreşte să cîştige şi celelalte partide care au rămas din tur pentru a intra în vacanţă cu o diferenţă mare de puncte.

“Ne aşteptam să avem un meci greu cu Chiajna, a fost un teren greu, însă ne-am adaptat la condiţiile de joc şi mă bucur că am cîştigat. Este o suprafaţă nouă, iar noi nu sîntem obijnuiţi. Vine o perioadă de întrerupere şi apoi trebuie să cîştigăm cele 3 meciuri care au mai rămas de jucat din tur. Ne dorim întrăm în vacanţă cu multe puncte în avans. Tănase îşi face treaba foarte bine, ne-a adus victoria de mai multe ori. Noi dăm totul pe teren, iar dacă o să fim convocaţi de către Anghel Iordănescu, ne vom bucura, dînsul ştie cel mai bine pe cine cheamă la naţională, a venit să ne urmărească la antrenamente şi la meciuri. Îi dedicăm victoria lui Rusescu”, a declarat fotbalistul Stelei.

Acesta a mai vorbit şi despre situaţia lui contractuală. “Nu ştiu ce se va întîmpla din iarnă, sînt concentrat să cîştigăm şi celelalte meciuri, apoi vom vedea, vom discuta. Pînă acum nu am apucat să discut cu nimeni de la Steaua, jucăm din trei în trei zile, nici nu am apucat să îmi văd fetiţa, ce să mai stăm la discuţii”, a mai adăugat Prepeliţă.

 

 

Închide ×