Fotbal intern

VIDEO. Cristi Tănase, prim obiectiv la Karabuk: “I want many goals!”

UPDATE, 23 iulie, ora 12:35 / Cristi Tănase a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, Karabukspor, iar pentru fostul stelist a întîmpinat mai multe dificultăţi la conferinţa de presă decît...
24.07.2016 | 00:02
VIDEO Cristi Tanase prim obiectiv la Karabuk I want many goals

UPDATE, 23 iulie, ora 12:35 / Cristi Tănase a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, Karabukspor, iar pentru fostul stelist a întîmpinat mai multe dificultăţi la conferinţa de presă decît va avea pe teren. Într-o engleză aproximativă, Tănase le-a spus turcilor că este fericit că a ajuns la Karabuk şi că vrea să ajute echipa şi să marcheze cît mai multe goluri.

UPDATE, 21 iulie, ora 17:00 / Cristi Tănase a semnat cu turcii de la Karabukspor, aşa cum FANATIK.RO anunţase în exclusivitate în urmă cu şase săptămînă. Fostul “decar” al Stelei este jucătorul turcilor pentru următoarele două sezoane, urmînd să facă acum vizita medicală. Tănase a fost contactat de Karabuk după accidentarea lui Marius Alexe, care va sta pe tuşă cel puţin cinci luni. Şi cu Gabi Torje au negociat turcii, însă nu s-au înţeles din punct de vedere financiar.

**********************************************************************************************************

UPDATE, 3 iunie, ora 12:50 / Meme Stoica, directorul sportiv al “roş-albaştrilor”, a confirmat FANATIK.RO, privind negocierile care au avut loc la palatul lui Gigi Becali, cînd oficialii celor de la Karabukspor au venit să negocieze transferul lui Alex Chipciu:

“Eram la Gigi Becali cînd au sosit oficialii lui Karabukspor pentru a purta discuţii despre Chipciu şi am părăsit încăperea pentru că am considerat că încalc pedeapsa complementară dacş aş fi rămas, deşi patronul mi-a zis să asist la discuţii”, a scris Meme Stoica pe un site de socializare, într-un mesaj mai amplu, privind funcţia pe care acesta o ocupă la Steaua.

*********************************************************************************************

STEAUA.  Gigi Becali a negociat zilele trecute transferul a doi jucători importanţi din curtea Stelei. Patronul “roş-albaştrilor” a fost vizitat de un oficial al celor de la Karabukspor, care a înaintat mai multe oferte pentru doi jucători. Turcii au promovat din eşalonul secund şi vor să-şi întîrească lotul aducînd mai mulţi jucători valoroşi. Aceştia sînt şi în căutarea unui antrenor, Dan Petrescu fiind unul dintre tehnicienii cu care purtat negocieri.

Chipciu, dorit pe 1,5 milioane de euro

STEAUA. Primul vizat pentru un transfer a fost Alexandru Chipciu. “Şeptarul” vicecampioanei nu trece chiar prin cea mai bună formă a sa, însă asta nu i-a împiedicat pe turci să-l dorească. Conform surselor FANATIK.RO, unul dintre oficialii de la Karabukspor l-a vizitat pe Gigi Becali la palat şi i-a înaintat acestuia o ofertă de 1,5 milioane de euro, bani pe care turcii i-ar fi achitat pe loc în schimbul serviciilor jucătorului care va evolua la Campionatul European. Gigi a fost de neclintit şi a cerut 3 milioane de euro, atît cum a şi afirmat în repetate rînduri că îşi doreşte pe mijlocaş, iar negocierile au fost sistate.

Popa, ofertat şi el

STEAUA. Dacă în privinţa lui Chipciu tratativele au eşuat, cei de la Karabukspor au încercat să-l aconteze pe Adi Popa, în schimbul căruia au oferit 1 milion de euro. Ca şi în cazul “şeptarului”, Gigi a cerut mai mult, mai exact 2 milioane de euro, atît cît a solicitat şi celor de la Galatasaray ( vezi detalii aici). Din nou, cerinţa le-a fost peste mînă turcilor, care au refuzat.

Cînd Popa şi Chipciu se ceartă, “Dodel” cîştigă

STEAUA. Pentru că turcii îşi doreşsc să aducă jucători români de valoare, iar Chipciu şi Adi Popa au fost prea scumpi pentru cît erau dispuşi să ofere, oficialii celor de la Karabuk s-au reorientat către un alt mijlocaş român cu potenţial, care a activat sezonul trecut chiar în prima ligă turcă. Conform surselor FANATIK.RO, Cristi Tănase este jucătorul pe care au pus ochii aceştia. Echipa românului, Sivasspor a retrogradat la finalul acestei stagiuni, iar “Dodel” poate semna liber, motiv pentru care acesta va şi primi un salariu uriaş în cazul în care mutarea se va oficializa: 800.000 de euro anual.