Fotbal intern

STEAUA. Tamuz a venit la discuţii! “De unde ştiţi suma?”

STEAUA. Oficialii Stelei privesc cu încredere negocierile în privinţa acontării lui Toto Tamuz, unul dintre jucătorii de profil ofensiv doriţi de Costel Gâlcă pentru returul campionatului! Iar...
30.12.2014 | 19:13
STEAUA Tamuz a venit la discutii De unde stiti suma
ADVERTISEMENT

STEAUA. Oficialii Stelei privesc cu încredere negocierile în privinţa acontării lui Toto Tamuz, unul dintre jucătorii de profil ofensiv doriţi de Costel Gâlcă pentru returul campionatului! Iar modul în care se desfăşoară negocierile oferă speranţe fanilor stelişti! “Problemele cu care se confruntă Petrolul ne ajută pe noi, Steaua, să cumpărăm jucătorul mai ieftin. Dacă nu a putut să fie Bokila, sînt şanse importante să fie Tamuz”, au precizat surse autorizate din anturajul campioanei pentru FANATIK.RO.

STEAUA. În paralel cu prelungirea contractelor celor care se află în ultimele şase luni, oficialii Stelei au deschis şi lista cu numele achiziţiilor dorite de antrenorul Stelei, Costel Gâlcă. Iar prioritar pe această listă pare să fie Toto Tamuz, nigerianul cu cetăţenie israeliană. Şi chiar dacă în primă fază vîrful de 26 de ani părea de neatins datorita unei clauze prin care Tamuz trebuia să primească 50% din suma transferului său, situaţia s-a schimbat la 180 de grade din cauza problemelor financiare cu care se confruntă “lupii”.

ADVERTISEMENT

6544163-mediafax-foto-alexandru-hojda

Doar 400.000 euro!?

STEAUA. Informaţiile de ultim moment din cadrul celor două formaţii duc la un numitor comun, acela că Toto Tamuz urmează să negocieze transferul său la formaţia din Ghencea. Iar surpriza tocmai aici survine, sursele FANATIK.RO  dezvăluind că suma de transfer este incredibil de mică în comparaţie cu valoarea jucătorului, care este cotat la 2 milioane euro! “Suma de transfer este de 400.000 euro! Negocierile dintre cele două părţi sînt avansate, se aşteaptă ca soţia lui Dan Capră să preia dreptul de semnătură din partea finanţatorului petrolist. Este greu de crezut că suma din momentul de faţă mai poate fi depăşită. Decît să plece liber de contract din cauza salariului mare şi a problemelor de ordin financiar de la Petrolul, mai bine acceptă 400.000 euro”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Tamuz şi-a stricat vacanţa. “Sînt la discuţii!”

STEAUA. Primul gest care a trădat negocierile dintre cele trei părţi implicate a fost dezvăluit de jucătorul în cauză, Toto Tamuz fiind prezent în România mai devreme cu o săptămînă decît era aşteptat. “Motivul este unul singur! Toto a cerut audienţă la familia Capră pentru a le transmite că doreşte ca tratativele să se desfăşoare mai repede şi să fie lăsat să plece la Steaua pentru suma stabilită, 400.000 euro”, au precizat apropiaţii fotbalistului. Contactat de FANATIK.RO, Tamuz nu a dorit să comenteze pe larg transferul său la Steaua. “De unde ştiţi de această sumă? Îmi pare rău, nu pot să comentez nimic. O să am o discuţie cu cine conduce clubul în momentul de faţă şi o să iau o decizie”, a precizat Tamuz.

ADVERTISEMENT

13 goluri a marcat Toto Tamuz în acest sezon competiţional, israelianul fiind folosit în 22 de partide

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!