Fotbal intern

STEAUA. EXCLUSIV. FANATIK a aflat ce ştie Gigi Becali din vestiar!

STEAUA. Gigi Becali a hotărît să pună piciorul în prag, deoarece a ajuns la concluzia că în vestiarul roş-albaştrilor actele de indisciplină s-au înmulţit şi lucrurile au scăpat de sub...
03.03.2017 | 00:08
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a hotărît să pună piciorul în prag, deoarece a ajuns la concluzia că în vestiarul roş-albaştrilor actele de indisciplină s-au înmulţit şi lucrurile au scăpat de sub control.

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali se află în aceste zile în Rusia. Joi dimineaţă, după o nouă umilinţă în faţa lui Dinamo, Becali a anunţat că se gândeşte să-şi întrerupă pelerinajul la mănăstiri deoarece vrea să ajungă cît mai repede la echipă pentru a rezolva problemele interne. “Gata! Totul are o limită. Îmi voi întrerupe vacanţa în Rusia şi mă voi întoarce în ţară. Voi consulta şi familia. Vreau să mă duc la echipă să rezolv problemele. Vreau să transmit că am aflat tot. Ştiu tot ce se întâmplă acolo, dar nu vreau să fac nimic public. Dacă nu voi cîştiga campionatul, mă voi retrage din fotbal”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi a aflat de chefurile de la Parliament

STEAUA. FANATIK.RO s-a interesat şi a aflat ce informaţii a strîns Gigi Becali, în ultima perioadă, în legătură cu viaţa de zi cu zi a oamenilor de la echipă. Patronul roş-albaştrilor a primit informaţii cu privire la “serile prelungite” pe care oamenii din staff-ul tehnic le petrec la hotel Parliament după unele partide atunci cînd jucătorii Stelei rămâneau în cantonament. Lucrul respectiv l-a enervat pe latifundiarul din Pipera, deoarece acesta consideră că nu e normal ca jucătorii să vorbească pe la colţuri că antrenorii şi oamenii din staff petrec pînă la 3-4 dimineaţa.

Pericol! De ce s-au mutat la Berceni?

STEAUA. Staff-ul “roş-albaştrilor” a decis să îşi mute cartierul general în baza de la Berceni acolo unde Reghe îşi bagă jucătorii în cantonament înainte şi după meciuri. Dar după ce a aflat de episodul de la Zurich, şi de chermezele de la Parliament, Gigi Becali vrea să le transmită clar lui Meme şi Reghe un mesaj. Dacă va mai auzi vreodată de un astfel de eveniment atunci cei implicaţi vor răspunde cu rezilierea contractelor! Mai ales că baza de la Berceni este mai “periculoasă”, nemafiind în atenţia tuturor!

ADVERTISEMENT

Nu mai sunt o familie! “Fraţii” se vorbesc pe la spate!

STEAUA. Unul dintre cele mai importante lucruri care l-a deranjat pe Gigi Becali este faptul că şi-a dat seama, după toate informaţiile pe care le-a strâns, că jucătorii şi membrii staff-ului tehnic nu mai formează o familie adevărată. Gigi Becali s-a săturat să tot vadă cum Meme şi Reghe îşi iau unul altuia apărarea în faţa lui, iar ulterior apropiaţii îi transmit cum aceştia se plîng pe la colţuri.

Antrenorul ar fi nemulţumit de faptul că Meme nu mai este omul de acum şase ani, şi a cam început să lipsească de la antrenamente, fiind lăsat mai mereu singur, iar Mihai Stoica ar fi început să se vaite că Anamaria Prodan şi antrenorul principal au pus monopol pe foarte mulţi jucători din echipă.

ADVERTISEMENT

Deranjat de reacţia Anamariei

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali îi va reproşa lui Reghe şi anunţul pe care Anamaria Prodan l-a făcut în legătură cu clauza de un milion de euro. “Să plătească milionul şi ne despărţim!”, a spus Prodanca. Patronului nu i-a căzut deloc bine că Anamaria a vorbit despre condiţia pe care Gigi trebuie să o îndeplinească pentru a-l da afară pe Reghecampf. Faptul că i-a amintit latifundiarului din Pipera că trebuie să îi plătească soţului ei 1 milion de euro l-a deranjat foarte mult pe finanţatorul vicecampionilor.

Jucătorii se bănuiesc între ei! Cine e “sifonul” din vestiar?

STEAUA. Gigi Becali va merge la echipă, probabil sâmbătă, şi le va transmite fotbaliştilor şi faptul că ar face bine să nu mai încerce să caute între ei care este jucătorul care îl informează pentru că nu este cazul. Becali îi pregăteşte şi lui Tamaş o “săpuneală” specială, dar vrea să facă un “circ ca pe vremuri”! Să-i bage pe toţi în şedinţă şi să-i critice pentru a-i trezi!

ADVERTISEMENT

Filiera ex-Astra, Şumudică, Becali!

STEAUA. Fotbaliştii lui Reghecampf au fost însă foarte surprinşi şi deranjaţi când au aflat că Gabi Enache a mers luni seară, după Concordia-Astra, la petrecere cu jucătorii Astrei, unde a fost prins de paparazii. Se întâmpla la mai puţin de 48 de ore înainte de meciul cu Dinamo! Jucătorii fac diverse legături între jucătorii de la Astra care vorbesc în continuare cu Marius Şumudică, iar acesta, la rândul său, nu ascunde că se aude telefonic aproape zilnic cu Gigi Becali!

ADVERTISEMENT

Gata! Totul are o limită. Îmi voi întrerupe vacanţa în Rusia şi mă voi întoarece în ţară. Voi consulta şi familia. Vreau să mă duc la echipă să rezolv problemele.  Am aflat tot. Ştiu tot ce se întâmplă acolo, dar nu vreau să fac nimic public. Dacă nu voi cîştiga campionatul mă voi retrage din fotbal” (Gigi Becali)

“Ceea ce nu vreau să vă spun am aflat abia aici, în Rusia, la Moscova. E foarte grav şi urât şi toate acestea afectează rezultatele echipei. E rezolvabil şi o să luăm titlul după ce merg la echipă şi discut” (Gigi Becali)

2 campionate a cîştigat Reghe din postura de antrenor al Stelei

1 an mai are contract Reghe cu Steaua