VIDEO / ERIC, avertizat de Cîrţu: “Să slăbească dacă vrea la Steaua…” “Vorbesc cu el dacă are cîntar :)”

Vasile Pârvan   
în Horia Ivanovici
12/11/2013, 20:59
VIDEO / ERIC, avertizat de Cîrţu: “Să slăbească dacă vrea la Steaua…” “Vorbesc cu el dacă are cîntar :)”

Antrenorul Sorin Cîrţu a afirmat la FANATIK SHOW că Eric este fotbalistul de care Steaua are nevoie, însă brazilianul ar trebui să mai slăbească pentru a da un randament mai bun.

“Eric este un jucător de calitate, imprevizibil. Realizările lui Eric ar fi mult mai mari dacă ar avea grijă mai mult de greutatea lui. L-aş vrea cu mai multe reuşite dacă ar avea grijă mai mare de el. Steaua are nevoie de un astfel de jucător cum este Eric, însă el trebuie să îşi schimbe atitudinea în joc”, a spus Cîrţu la FANATIK SHOW.

Eric de Oliveira, jucătorul lui Pandurii Tg. Jiu, i-a dat imediat o replică amuzantă lui Sorin Cîrţu. “Vorbesc cu Cîrţu doar dacă are cîntar la el. Lumea poate să spună ce vrea. Am un corp cu masă musculară mare. Cînd vorbesc cu unii trebuie să aibă cîntarul la ei. Dacă slăbesc mă veţi găsi apoi la spital. Şi Adi Rocha a fost acumzat că este gras”, a spus Eric la FANATIK SHOW.

Cîrţu: Condescu e nevinovat

Sorin Cîrţu a mai spus că Marin Condescu nu părea să fie afectat de faptul că fusese anchetat de oficialităşile statului: “Am vorbit cu Marin Condescu şi mi-a zis că avea semnale pozitive şi că într-un fel s-a demonstrat nevinovăţia lui. E tipic românesc. Atunci cînd lucrurile merg bine, trebuie să apară ceva care să strice situaţia. Tot ce se întîmplă acolo legat de fotbal este mîna lui Condescu. Cînd am vorbit cu el în Italia nu părea să fie marcat, nu era o mare îngrijorare pentru el. Este un tip care se exteriorizează mai greu”, a spus Cîrţu la FANATIK SHOW.

VEZI VIDEO

Închide ×