Fotbal intern

STEAUA. Stanciu a vorbit despre PLECARE! “Nea Gigi DECIDE!”

UPDATE 22:34 / STEAUA. Nicuşor Stanciu a continuat forma bună şi la partida cu Viitorul, cînd a reuşit un gol. "Ne-am dominat adversarul, dar importante sînt punctele. Viitorul practică un...
20.03.2016 | 00:07
STEAUA Stanciu a vorbit despre PLECARE Nea Gigi DECIDE

UPDATE 22:34 / STEAUA. Nicuşor Stanciu a continuat forma bună şi la partida cu Viitorul, cînd a reuşit un gol. “Ne-am dominat adversarul, dar importante sînt punctele. Viitorul practică un fotbal foarte bun. Le mulţumesc celor care vorbesc frumos despre mine şi îmi apreciază jocul. Sper să nu-mi dezamăgesc colegii şi susţinătorii. Patronul şi antrenorul au spus că nimeni nu va pleca în vară. Eu mă simt bine la Steaua. Nu pot spune cît valorez, dacă vine o ofertă, nea Gigi decide. Dar eu nu mă gîndesc la plecare. Ţin să-i mulţumesc şi domnului Porumboiu pentru că dacă nu eram la Vaslui, nu mai ajungeam la Steaua. Sînt cinci echipe care se luptă la titlul, mai avem puncte de recuperat faţă de Astra. Am legat nişte victorii, sper să mergem pe aceeaşi linie“, a spus Stanciu după 3-1 la Ovidiu cu Viitorul.

––––––––––––––––

STEAUA. Nicuşor Stanciu, mijlocaşul campioanei României, este unul dintre cei mai buni jucători din lotul condus de Laurenţiu Reghecampf. Tînărul fotbalist a vorbit despre parcursul său şi a dezvăluit care sînt antrenorii ce şi-au pus amprenta pe cariera sa.

STEAUA. Golgheterul formaţiei “roş-albastre” a vorbit despre cum îşi petrece timpul liber şi a anunţat ce echipă a ieşit din lupta pentru titlu. Fotbalistul în vîrstă de 22 de ani nu a uitat să te transmită un mesaj suporterilor Stelei.

…despre evoluţia sa: “Cred că gîndesc mult mai matur decît în anii precedenţi, încerc să fiu cît mai profesionist şi să mă pregătesc sută la sută la fiecare antrenament. Am lîngă mine colegi extraordinari de la care am ce învăţa, antrenorul îmi oferă încredere, iar lucru acesta cred că se vede în jocul meu.”

…despre campionat, Cupa României şi Cupa Ligii: “Toţi ne dorim să reuşim tripla. Avem şanse reale pentru toate cele trei trofee şi anul acesta. Avem de recuperat puncte faţă de Astra şi nu va fi deloc uşor. Trebuie să rămînem concentraţi, serioşi şi să intrăm la fiecare meci cum am făcut-o la meciul cu Astra din campionat. Cred că toate echipele au şanse să cîştige campionatul. Cu şanse mai mici, este ASA Tîrgu Mureş, care se găseşte la o distanţă mare faţă de primul loc.”

…despre sistemul competiţional: Este mult mai bine acum pentru că avem parte de mai multe meciuri tari, meciuri de care are nevoie de orice fotbalist pentru a creşte valoric.”

Stanciu a dezvăluit şi care sînt cei doi antrenori care i-au marcat cariera: “Laurenţiu Reghecampf şi Blaz Sliskovic, care mi-a fost antrenor la Alba Iulia”, a spus mijlocaşul Stelei pentru revisra LPF.

…despre jucătorii cu experienţă din lotul Stelei:Este un lucru bun că au venit jucători ca ei, jucători de mare valoare. Ne ajută cu multe sfaturi utile despre ceea ce trebuie să facem în teren şi noi, cei mai tineri, ne dorim să ajungem la nivelul la care au jucat ei sau chiar să-i depăşim”.

…despre cum îşi petrece timpul liber: De obicei, după antrenamentul de dimineaţă, merg să iau prînzul undeva în oral, iar după aceea ajung acasă, unde joc PlayStation, NBA sau FIFA. Deseori mă uit la seriale. Cînd e prietena mea cu mine, îmi place să ies la plimbare în parcuri sau să mergem la cinema.”

…despre idolii săi: Am avut mai mulţi. De mic copil mi-a plăcut Ivica Olic şi Franck Lampard. Acum îmi plac Veratti de la PSG şi Dybala de la Juventus.”

…despre suporterii Stelei: Îmi doresc mult ca ei să revină lîngă echipă, să ne încurajeze să fim iarăşi în familie completă. Ei înseamnă enorm pentru noi şi sînt meciuri pe care le putem cîştiga doar cu ajutorul lor, adică să mergem uniţi spre titlu cu numărul 27, US27!”