Fotbal intern

STEAUA. TENSIUNI! Gâlcă a luat foc: “Eu cu cine JOC?”

STEAUA. Campioana a încheiat primul cantoament al iernii, desfăşurat în Spania, şi a revenit joi la Bucureşti. Elevii lui Gâlcă nu vor avea, însă, prea mult timp la dispoziţie pentru a se...
24.01.2015 | 00:00
STEAUA TENSIUNI Galca a luat foc Eu cu cine JOC

STEAUA. Campioana a încheiat primul cantoament al iernii, desfăşurat în Spania, şi a revenit joi la Bucureşti. Elevii lui Gâlcă nu vor avea, însă, prea mult timp la dispoziţie pentru a se relaxa pentru că Steaua are programată, duminică, plecarea în Antalya, în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Cantonamentul se va desfăşura în perioada 25 ianuarie – 9 februarie, iar roş-albaştrii vor disputa nu mai puţin de patru partide amicale, cu Sturm Graz, ŢSKA Sofia, Sparta Praga şi FC Olympic, o echipă din Australia. Gâlcă ar fi dorit să aibă la dispoziţie întreg lotul în Antalya, însă acest lucru va fi imposibil.

TRAGEDIE FARA MARGINI ASEARA TARZIU!!! UN DEMNITAR, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT EXTREM DE GRAV DE CIRCULATIE!!! DIN PACATE, A MURIT…!!!

Moldovan îi pune în gardă: “Vrem inclusiv jucătorii Stelei!”

STEAUA. Asta pentru că Gâlcă a primit informaţii din cadrul Federaţiei conform cărora mai mulţi fotbalişti ai Stelei vor fi convocaţi pentru stagiul de pregătire al echipei naţionale care se va desfăşura în perioada 2-14 februarie, în Antalya. De altfel, Viorel Moldovan, unul dintre colaboratorii lui Anghel Iordănescu, l-a avertizat pe tehnicianul campioanei că mai mulţi stelişti sînt aşteptaţi sub “tricolor”. “E foarte important să avem la dispoziţie inclusiv jucătorii Stelei. Eu înţeleg şi Steaua, pentru că va avea cei mai mulţi jucători convocaţi în acest turneu din Antalya, dar trebuie să înţeleagă şi ei. E clar că programul e dat peste cap”, a spus Moldovan la Dolcesport.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

MOLODVANNN

GIGI BECALI, LIBER! A PRIMIT OK-UL DE A PĂRĂSI ARESTUL!

10 jucători de la Steaua pe lista lărgită

STEAUA. Cojocaru, Luchin, Papp, Prepeliţă, Tănase, Chipciu, Popa, Bourceanu, Rusescu şi Keşeru sînt jucătorii care au şanse mari să fie convocaţi pentru acţiunea echipei naţionale din Antalya. Astfel, Gâlcă ar putea beneficia de aportul celor mai buni jucători doar opt zile (25 ianuarie – 1 februarie). Apoi, fotbaliştii Stelei convocaţi ar trebui să se prezinte sub comanda lui Iordănescu, unde se vor afla pînă pe 14 februarie. Perioadă în care “tricolorii” vor disputa partide amicale cu Bulgaria (6 februarie) şi Moldova (14 februarie). Se mai poartă tratative cu Turcia (9 sau 10 februarie).

ANUNT FABULOS!!! CEL MAI INDRAGIT CANAL TV REVINE DE AZI LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

Gâlcă a răbufnit! “Cu cine mai joc?”

STEAUA. La ultima acţiune a echipei naţionale, nu mai puţin de opt jucători de la Steaua au fost convocaţi: Luchin, Papp, Chipciu, Sănmărtean, Prepeliţă, Popa, Tănase şi Keşeru. Rămîne de văzut cîţi jucători din Ghencea va selecţiona Iordănescu pentru turneul din Antalya, însă Gâlcă este extrem de deranjat că “grosul” va veni de la Steaua. “Înţeleg că echipa naţională are prioritate, dar dacă îmi vor fi convocaţi opt jucători, ce fac? Eu pe cine mai antrenez? Cu cine mai joc în ultimele trei partide amicale? Nu se poate aşa ceva! Mi se va da peste cap tot programul de pregătire”, s-a plîns tehnicianul Stelei. În aceste condiţii, nu este exclus să asistăm la noi contre între Gâlcă şi Iordănescu.

DOLIU!!! CE TRAGEDIE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!! 

rps4490-660x471

VIDEO FABULOS, DE COLECTIE!!! SIMONA HALEP SI IRINA BEGU S-AU CALIFICAT IN OPTIMI LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATELE MECIURILOR INCREDIBILE FACUTE DE ROMANCE IN ACEASTA NOAPTE!!!

Conflict şi anul trecut

STEAUA. Campioana şi echipa naţională s-au aflat în conflict deschis şi în noiembrie. La momentul respectiv, Gâlcă i-a solicitat selecţionerului ca jucătorii Stelei să se întoarcă sub comanda sa după partida cu Irlanda de Nord. Iordănescu a respins, însă, doleanţa lui Gâlcă. Mai mult, “Tata Puiu” l-a înlocuit pe Tănase, trimis acasă din cauza unei accidentări, cu un alt stelist, Adi Popa. Gâlcă şi-ar fi dorit ca jucătorii săi să nu mai evolueze şi în “amicalul” cu Danemarca, deoarece pentru Steaua urma o perioadă de foc, cu partide decisive în campionat şi în Liga Europa. Iordănescu nu a acceptat, iar între el şi Gâlcă a intervenit o primă ruptură.

8 jucători ai Stelei au fost convocaţi de Iordănescu pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Danemarca

Tags: