Fotbal intern

STEAUA. Noua achiziţie a lui Gigi, CONFLICT cu patronul! “A ţipat!”

STEAUA. William de Amorim este ultimul jucător aflat pe lista lui Gigi Becali, cei doi fiind aproape să bată palma pentru un transfer a mijlocaşului de culoare în curtea vicecampioanei....
14.08.2016 | 00:00
STEAUA Noua achizitie a lui Gigi CONFLICT cu patronul A tipat
ADVERTISEMENT

STEAUA. William de Amorim este ultimul jucător aflat pe lista lui Gigi Becali, cei doi fiind aproape să bată palma pentru un transfer a mijlocaşului de culoare în curtea vicecampioanei.

STEAUA. Chiar dacă oficializarea transferului se amînă din cauza investigaţiilor medicale care trebuiesc făcute, aducerea lui de Amorim reprezintă o chestiune de zile, afirmă sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că jucătorul de 24 de ani, cotat la aproximativ 2 milioane euro de către site-urile de specialitate, nu a dorit, în prima instanţă, să se ducă la Steaua. Numai că un dialog purtat cu patronul Ioan Niculae l-a făcut pe brazilian să îşi schimbe optica.

Niculae, prima vizită după eliberare

STEAUA. Conform surselor autorizate FANATIK.RO, Ioan Niculae şi-a făcut apariţia în vestiarul Astrei în urmă cu aproximativ o săptămînă, patronul dorind să îşi liniştească echipa.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii, staff-ul, angajaţii, toată lumea e nemulţumită din cauza restanţelor financiare. Nimeni nu mai ştie cît timp a trecut din momentul în care salariile s-au dat la timp.

Cazurile cele mai grave sînt la angajaţi, care au de primit salarii restante de 10 luni. Aproximativ 1 an de zile! Tocmai din cauza acestui aspect, Niculae a dorit să vorbească şi să îi asigure pe toţi că jucătorii că situaţia o să se rezolve”, au punctat sursele FANATIK.RO din anturajul conducerii.

ADVERTISEMENT

“Te-a arvunit Becali”

STEAUA. Însă asigurările patronului au venit la pachet şi cu o serie de critici la adresa jucătorilor, care nu şi-au mai revenit după acontarea Supercupei României, în faţa lui CFR Cluj.

“Nu mai jucaţi absolut nimic! Nu mai există determinare şi am înţeles că sînt probleme în vestiar, nu mai există acea unitate. Vreau să vă reveniţi! Şi asta cît mai repede”, a sunat mesajul de început al lui Niculae. Care, imediat, şi-a îndreptat tirul de reproşuri către William de Amorim, jucătorul care se anunţă a fi ultima achiziţie a Stelei.

ADVERTISEMENT

“Willi, nu mai joci nimic! Absolut nimic! Nu te mai recunosc! Ţi-a făcut Steaua ofertă şi imediat ai lăsat-o mai moale, nu mai pui osul deloc. Te-a arvunit Becali, Willi! Pînă cînd semnezi cu Steaua, dacă vei semna, eşti jucătorul Astrei. Vreau mai mult de la tine”, a “tunat” Niculae.

Amorim, contre cu Niculae

Chiar dacă toţi jucătorii au tăcut în faţa criticilor, William de Amorim a preferat să îi răspundă omului de afaceri giurgiuvean şi i-a explicat acestuia motivul pentru care prestaţiile sale au fost mai slabe în acest început de campionat.

“Dar nu vă interesează motivul pentru care sîntem afectaţi? Nu avem bani, avem probleme personale fiecare dintre noi. Nu se poate să rămînem neplătiţi cîte 3-4 luni ca să ne încasăm drepturile salariale. De prime nici nu mai vorbesc…”, a fost reacţia dură a lui Amorim, despre care sursele FANATIK.RO susţin că a fost pe un ton dur.

“A ţipat, a ridicat tonul! Deşi toţi tăceau, Amorim a avut curajul să spună ce îl deranjează. A fost singurul care a vorbit dintre jucători”, au precizat apropiaţii lui Şumudică.

1,8 milioane euro este cota în momentul de faţă a lui William de Amorim

3 trofee a cîştigat Amorim cu Astra: un titlu, o Supercupă şi o cupă a României

ADVERTISEMENT