Fotbal intern

STEAUA. Nu se mai opresc! Încă trei sigle înregistrate de campioni!

STEAUA NOUA SIGLĂ. UPDATE / 9 ianuarie, ora 09:00 / La presiunile fanilor stelişti, care şi-au arătat nemulţumirea în legătură cu noua stemă a clubului, steaua în opt colţuri, de culoare...
09.01.2015 | 09:20

STEAUA NOUA SIGLĂ. UPDATE / 9 ianuarie, ora 09:00 / La presiunile fanilor stelişti, care şi-au arătat nemulţumirea în legătură cu noua stemă a clubului, steaua în opt colţuri, de culoare galbenă, oficialii clubului din Ghencea au înregistrat la OSIM încă trei sigle, anunţă Antena 1.

10922215_10205618424490793_88600872_n

STEAUA NOUA SIGLA. UPDATE Ora 16:30 / UPDATE / OSIM confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Steaua a solicitat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci înregistrarea mărcii prezentată de FANATIK.RO

st

STEAUA NOUA SIGLA. FANATIK.RO vă prezintă în exclusivitate cum arată noua emblemă a Stelei! Gigi Becali a decis să folosească marca FCSB, înregistrată la OSIM de Steaua de 3 ani, la care se adaugă o stea cu 8 colţuri pe fundal galben!

STEAUA NOUA SIGLA. Cum tratativele cu oficialii Clubului Sportiv al Armatei nu au avut nici o finalitate, Gigi Becali a schimbat sigla campioanei. Latinfundiarul avea înregistrată la OSIM marca FCSB, la care a adăugat o stea cu opt colţuri. De altfel, patronul roş-albaştrilor anunţa în urmă cu şapte ani, imediat după ce a izbucnit războiul cu CSA: “O să schimb sigla. Din Steaua cu cinci colţuri, fac o stea din opt colţuri. Steaua creştină, bizantină. Pun şi crucea pe mijloc şi o să fie şi mai norocoasă. Şi cînd vom juca împotriva lui Real Madrid, ei vor da trei bare şi Steaua, dintr-o ocazie, va da un gol. Crucea e semnul biruinţei”.

STEAUA NOUA SIGLA. GABI BALINT, REACŢIE ULUITOARE DUPĂ CE A VĂZUT NOUA SIGLĂ!!! “ASTA NU E STEAUA MEA!!!”

Interesant este faptul că steaua în opt colţuri este şi logo-ul SRI (Serviciul Român de Informaţii).

STEAUA NOUA SIGLA. BOLONI CRITICA DUR CONDUCEREA STELEI PENTRU NOUA SIGLA!!! “E LIPSA DE INTELIGENTA!!!” DECLARATII ULUITOARE AICI!!! 

STEAUA NOUA SIGLA. Steaua în opt colţuri este unul dintre primele simboluri creştine descoperite şi se numeşte Steaua lui Melchizedek sau Malki Tzedek, reprezentată în Evul Mediu Timpuriu în picturi bisericeşti. Simbolul îl regăsim şi la mormoni, la celţi sau unele naţiuni musulmane, cum ar fi Turkmenistanul.

STEAUA NOUA SIGLA. De asemenea, după filozofia Samkhaya, simbolul în opt colţuri este Steaua lui Venus, semnificaţia fiecărei ramuri fiind pămînt, apă, aer, foc, eter, spirit, inteligenţă şi eu (ego), după cele spuse de Khrisna în Bhagavad Gita.

 

emblema

 

 

Vom reveni!

Iohannis: Niciun aliat nu ne va putea garanta securitatea dacă noi singuri nu vom putea face asta