Carousel hot news

STEAUA. Noul “MAGICIAN” al campioanei, chemat la naţională!

STEAUA. Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia lui Housseine Kharja, despre care spune că-şi va atinge forma maximă peste două meciuri....
02.10.2015 | 00:00
STEAUA. Noul
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia lui Housseine Kharja, despre care spune că-şi va atinge forma maximă peste două meciuri.

“Kharja este un jucător foarte bun, cu personalitate şi experienţă. Are deja două pase de gol în două meciuri. Jocul echipei a crescut după ce a intrat.

El a făcut pregătire foarte bună cu Olăroiu, dar mai are nevoie de două sau trei meciuri pentru a căpăta intensitatea de joc. Sînt sigur că poate mai mult”, a spus Rădoi.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Cea mai nouă achiziţie a campioanei a primit o veste bună, fiind chemat de selecţionerul Marocului, Badou Ezzaki, pentru amicalele cu Coasta de Fildeş (9 octombrie) şi Guineea (12 octombrie). Mijlocaşul a jucat ultima oară pentru Maroc pe 28 martie 2015, într-un amical cu Uruguay, iar înainte de acel meci, nu mai fusese selecţionat de pe 13 octombrie 2012, cînd a jucat contra Mozambiqului, în preliminariile pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri