STEAUA. Primele declaraţii ale lui Mihai Bălaşa: "Abia aştept să vin!"

UPDATE, ora 18:16 / Mihai Bălaşa a dat primele declaraţii după ce Gigi Becali a declarat că se interesează de transferul său:

"Aştept şi eu. Sper să se rezolve cît mai repede transferul cu Steaua. Ştiu de toată această situaţie. Nu ştiu dacă e vorba de un transfer definitiv sau împrumut. Eu îmi doresc să joc.

Dacă va fi un împrumut, probabil va fi şi o clauză de cumpărare. Roma m-a răscumpărat de la Crotone şi m-a trimis direct la Trapani. De aceea, nici eu nu ştiu ce să spun despre transfer. Cei de la Roma m-au sunat ca să merg împrumut la Trapani, atît.

Eu făceam toată banda la Trapani. Pe fază defensivă eram fundaş dreapta, Mă simt bine şi ca fundaş central, dar şi ca fundaş dreapta. Sper să se realizeze cît mai repede că aş vrea să merg în cantonament cu echipa, să îmi cunosc colegii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tănase, Alibec şi Ovidiu Popescu sînt prietenii mei. Am încredere în mine, nu mă tem de reacţiile patronului. Aş vrea să ajung la Steaua, altfel nu îmi dădeam acordul pentru discuţii. Vin, mă antrenez şi voi face tot ce depinde de mine să joc. Am urmărit campionatul. Steaua a avut mult ghinion, a avut mai mulţi accidentaţi", a declarat Bălaşa.


UPDATE, ora 16:09 / Mihai Bălaşa va semna joi cu Steaua. Fundaşul este în Italia, unde se antrenează cu actuala sa echipă, Trapani, iar în weekend va ajunge în cantonamentul din Antalya al Stelei. 

Fotbalistul va fi împrumutat pînă în vară, cu opţiune de cumpărare din partea Stelei. El mai are contract cu AS Roma încă un an şi jumătate.


STEAUA. Mihai Bălaşa este foarte aproape să semneze cu Steaua. Jucătorul aflat sub contract cu AS Roma a fost împrumutat la Crotone şi Trapani în ultima vreme şi a stîrnit interesul ”roş-albaştrilor”, iar lucrurile sînt aproape bătute în cuie cu formaţia patronată de Gigi Becali. Tatăl lui Mihai, Cristi Bălaşa, fost jucător la FC Argeş a comentat trecerea fiului său la Steaua.

STEAUA. "Suntem bucuroşi de interesul şi oferta Stelei. Sper din tot sufletul să se realizeze acest transfer. I-am spus că Steaua este un brand, un nume mare şi nu se refuză. Ca obiectiv, vrea să fie campion cu Steaua şi să ajungă la echipa naţională. Şi-a dat acordul pentru a veni la Steaua, e treaba impresarilor acum. Cred că juca bine atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş dreapta. Acum sper ca Reghecampf să aibă ochi buni şi să-l pună pe un post pe care să dea randament. Este un tip care se adaptează foarte bine şi sper s-o facă şi la Steaua.

STEAUA. ”Ar trebui să mai lucreze puţin la partea defensivă, are un apetit ofensiv bun, se descurcă bine la fazele fixe. Steaua e un mediu propice pentru a progresa şi pentru a prinde echipa naţională. Fotbalul italian l-a maturizat foarte repede, poate merita mai mult după ce a promovat cu Crotone. Dar nu trebuie să fim supăraţi, lăsăm capul jos şi muncim mai mult. Am mare încredere că se va adapta repede şi am încredere în Reghecampf că îl va folosi unde trebuie", a declarat Cristi Bălaşa pentru Prosport.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Bălaşa conform site-ului transfermarkt. 150.000 de euro a plătit AS Roma atunci cînd l-a transferat de la Viitorul, în 2013.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004