Carousel hot news

“Steaua nu a avut ocazii clare! Puteam cîştiga”

Oficialii echipei Corona regretă că echipa braşoveană nu au putut profita de forma slabă arătată de jucătorii Stelei şi să-şi adjudece toate punctele. Ionel Gane, tehnicianul ardelenilor,...
02.11.2013 | 22:59
Ionel Tersinio Gane (antrenor Gaz Metan CFR Craiova).
ADVERTISEMENT

Oficialii echipei Corona regretă că echipa braşoveană nu au putut profita de forma slabă arătată de jucătorii Stelei şi să-şi adjudece toate punctele. Ionel Gane, tehnicianul ardelenilor, crede că “roş-albaştrii” nu au meritat egalul de astă-seară.

“Steaua nu a avut două ocazii clare, am meritat punctul luat. Şi cînd spui un punct cu Steaua, e mai mult decît suficient pentru noi. Nu a fost penalty la Chipciu, dar cred că puteau egala la altă fază. Contează foarte mult acest punct, care a fost meritat. Dacă aveam mai mult curaj, puteam şi să cîştigăm”, a spus tehnicianul braşovenilor.

ADVERTISEMENT

“Steaua joacă modest în ultima vreme, nu mai pot să revină la forma din trecut!”

La rîndul său, Nicolae Manea, managerul ardelenilor, laudă performanţa elevilor lui Ionel Gane şi a dezvăluit că jucătorii Coronei vor primi bani pentru performanţa reuşită. Fostul jucător al Rapidului crede că Steaua este într-o scădere evidentă de formă şi sînt şanse mici ca echipa lui Reghecampf să redevină cea care uimea Europa prin eliminarea lui Ajax. “Am fost aproape să învingem o echipă pe care nu a învins-o nimeni. Steaua e Steaua, nu aveam cum să facem mai mult. Steaua joacă modest în ultima vreme, nu mai evoluează cum făceau ei. Mi-aş dori ca ei să revină la forma bună, dar nu cred că se mai poate. Băieţii vor lua primă pentru acest punct” , a punctat managerul general al braşovenilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri