Sport

Steaua nu poate promova, dar Oprița are planuri mari: „Vreau să termin pe primul loc!”

Daniel Oprița are planuri mari pentru CSA Steaua.
04.08.2021 | 23:02
Steaua nu poate promova dar Oprita are planuri mari Vreau sa termin pe primul loc
ADVERTISEMENT

Deși echipa nu are voie să promoveze în Liga 1, Daniel Oprița vrea să termine pe primul loc campionatul și să parcurgă un drum cât mai lung în Cupa României, așa cum își dorește și comandantul clubului.

Antrenorul Stelei le-a mulțumit și suporterilor pentru felul în care au încurajat echipa, contribuind și ei la victoria din prima etapă a Ligii 2, în fața Csikszeredei, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița are planuri mari la CSA Steaua

Daniel Oprița a recunoscut că are planuri mari pentru CSA Steaua și speră să termine pe primul loc campionatul, chiar dacă echipa sa nu are drept de promovare:

S-au trasat obiective, încercăm, vreau să termin și pe primul loc dacă se poate, ne dorim și Cupa României, să ajungem cât mai sus, să jucăm cu echipe de Liga 1, să se obișnuiască cu fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit de jucători, mai avem nevoie de un singur jucător de 2003, mai așteptăm. Nu am văzut chiar nimic din ce au afișat fanii, întrebați-mă de ce s-a întâmplat pe teren, chiar am fost atent la meci.

Mi-era teamă de tracul jucătorilor, am mai pățit asta. E altfel impacutl cu Liga 2, eu știu ce pot, s-a văzut la meciurile amicale cu echipe din liga a doua că pot, simt presiunea. Și stadionul e cu dus și întors, pentru că presiunea e mare”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii trebuie să se obișnuiască cu Liga 2!”

Daniel Oprița a continuat și crede că cel mai important pentru jucătorii săi este ca ei să capete experiență în Liga 2 și să fie combativi pentru perioada în care vor avea drept de promovare:

„E un teren destul de mare și noi am cedat deliberat, iar noi facem un lucru foarte bine, pornim pe contra atacuri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se obișnuiască cu Liga 2, chiar dacă au mai jucat la nivel mare. Suporterii și-au dorit mult meciul acesta, le mulțumim și cu ajutorul lor am reușit să câștigăm jocul acesta”.

„Nu știu dacă au exagerat, am mai auzit aceste lucruri și pe timpuri”, a mai spus Daniel Oprița la finalul partidei cu Csikszereda.

Unicul gol al meciului dintre Steaua și Csikszereda a fost marcat de Bogdan Chipirliu în minutul 79.

ADVERTISEMENT