Carousel hot news

“Steaua nu şi-a creat ocazii. Trebuie să fim mai ofensivi”

Fosta glorie a Stelei, Marius Lăcătuş, a comentat înfrîngerea roş-albaştrilor în faţa lui Schalke.  "Nici nu ştim a cui a fost greşeala la primul gol: ori Szukala, ori Tătăruşanu! A...
19.09.2013 | 00:00
Marius Lacatus (antrenor Steaua).
ADVERTISEMENT

Fosta glorie a Stelei, Marius Lăcătuş, a comentat înfrîngerea roş-albaştrilor în faţa lui Schalke.  “Nici nu ştim a cui a fost greşeala la primul gol: ori Szukala, ori Tătăruşanu! A fost o neînţelegere la acea fază, după aceea a venit golul doi după o greşeală a lui Bourceanu, iar restul nu a mai contat”.

Lăcătuş crede că înfrîngerea de la Schalke nu trebuie să aducă lipsa încrederii în tabăra elevilor lui Reghecampf. “O să fie un meci greu cu Chelsea, mai ales că au pierdut, iar după aceea o să vină meciurile cu Basel, care sînt decisive. Dar mai sunt cinci meciuri de disputat şi speranţele trebuie să rămînă pînă la final. Trebuie să credem în ele, chiar dacă Steaua nu a arătat o disponibilitate foarte mare din punct de vedere ofensiv. Să sperăm că în următoarele partide să-şi creeze mai multe ocazii, la acest nivel nu mai contează cîte goluri primeşti, important e să marchezi mai multe cu unul decît adversarul”, a declarat acesta la sport.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri