Fotbal intern

STEAUA. Ameninţare pentru Gâlcă: “L-am mai bătut o dată!”

STEAUA. Florin Marin este hotărît să facă un nou meci mare în faţa Stelei chiar dacă este convins că roş-albaştrii nu-şi mai permit să piardă încă o partidă pe teren propriu, după ce...
15.04.2015 | 16:00
STEAUA Amenintare pentru Galca Lam mai batut o data

STEAUA. Florin Marin este hotărît să facă un nou meci mare în faţa Stelei chiar dacă este convins că roş-albaştrii nu-şi mai permit să piardă încă o partidă pe teren propriu, după ce ASA Tg Mureş s-a apropiat de echipa din Ghencea la două puncte. Fostul antrenor secund al echipei naţionale a mai dezvăluit că are un avantaj în faţa lui Gâlcă, după ce l-a mai învins o dată, pe teren propriu, în perioada în care antrena Ceahlăul.

Oţelul Galaţi va întîlni duminică seară la Bucureşti, pe Naţional Arena, formaţia lui Costel Gâlcă, iar Florin Marin e convins că elevii săi au şanse la un rezultat pozitiv.

“Sînt sigur că multă lume gîndeşte că noi vom fi victime sigure la Bucureşti, dar vă asigur că nu o să fie aşa. Sînt convins că o să ne aştepte un meci greu, deoarece Steaua nu îşi mai permite nici un pas greşit în lupta pentru titlu. Însă şi noi sîntem angrenaţi în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar eu am avut o discuţie cu elevii mei. I-am făcut să înţeleagă că dacă nu îşi vor schimba atitudinea avută în partida cu Pandurii, le va fi greu să facă faţă împotriva Stelei. Ei mi-au spus că au înţeles, iar în acest meci mă bazez şi pe experienţa lui Florin Cernat. Sper că jucătorii mai tineri se vor strănge în jurul său şi vor face un meci mare la Bucureşti”, a spus Marin.

“Steaua ne va lua tare de la început”

În continuare Forin Marin a vorbit şi despre actualul antrenor al Stelei: “Îl cunosc bine pe Costel Gâlcă. L-am mai bătut pe teren propriu cînd eu antrenam Ceahlăul şi sînt sigur că ne va lua tare de la început. Presiunea pe el este imensă. Sper să trecem cu bine peste primele 20 de minute, iar atunci, după ce vom intra şi noi în meci, o să vedeţi că partida se va echilibra. Atît timp cît eu voi fi antrenorul Oţelului voi juca toate meciurile doar la victorie, indiferent că întîlnesc Steaua, Dianmo sau ASA. Echipa mea are mare nevoie de puncte şi trebuie să lupte pînă la final pentru salvarea de la retrogradare”.