Carousel hot news

STEAUA. “Nu ştiu dacă şi în 2003 s-a preluat palmaresul! Asta trebuie să spună justiţia”

STEAUA. Marcel Puşcaş a ocupat între 1996 şi 1998 funcţia de preşedinte al grupării roş-albastre. Fostul oficial al Stelei a vorbit despre momentul în care clubul de fotbal s-a desprins de...
25.02.2016 | 10:56
STEAUA. “Nu ştiu dacă şi în 2003 s-a preluat palmaresul! Asta trebuie să spună justiţia”
ADVERTISEMENT

STEAUA. Marcel Puşcaş a ocupat între 1996 şi 1998 funcţia de preşedinte al grupării roş-albastre. Fostul oficial al Stelei a vorbit despre momentul în care clubul de fotbal s-a desprins de CSA.

“Atunci s-a luat cea mai bună măsură. Era un pas spre trecerea spre fotbalul profesionist, pentru că atunci eram singurul club bugetar. Noi am fost ultimii care ne-am privatizat, după care din 2003 s-a făcut o altă structură şi acolo revendică cei de la CS Steaua. Pentru că primii cinci ani au fost în regulă.

ADVERTISEMENT

Eu n-am participat la al doilea moment. Dacă este altă structură, cu alte clauze în raport cu MApN, asta trebuie să spună justitia. Trebuie lămurite lucrurile încă de la început. Noi am preluat tot, palmares, culori, dar nu stiu dacă şi în 2003 s-au preluat activul si pasivul”, a declarat Puşcaş la un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri