Fotbal intern

STEAUA. CULISE. De ce a plecat FINUL? “Eşti un TRĂDĂTOR!”

UPDATE 16:50 / Ceartă mare în culisele clubului stelist, FANATIK.RO aflînd motivul pentru care Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al campioanei, a ales să se despartă de Steaua....
12.09.2015 | 00:00
STEAUA CULISE De ce a plecat FINUL Esti un TRADATOR

UPDATE 16:50 / Ceartă mare în culisele clubului stelist, FANATIK.RO aflînd motivul pentru care Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al campioanei, a ales să se despartă de Steaua.

STEAUA. Făcînd abstracţie de faptul că Gigi Becali a decis micşorarea salariului său de la 5000 euro la 2000 euro, Pedrazzini a fost deranjat de faptul că acest lucru s-a petrecut din cauza lui Mirel Rădoi. “Trădătorule!“, i-a spus în faţă Massimo lui Mirel.

Conform surselor din cadrul lotului, Gigi Becali a decis să îi micşoreze salariul italianului la cererea lui Mirel Rădoi, care i-a înmînat o listă patronului cu sumele pe care trebuie să le cîştige fiecare om din staff-ul tehnic.

“Pedrazzini a plecat supărat pe Rădoi! Gestul lui Mirel l-a făcut pe tehnicianul italian să se simtă neapreciat. Pe lîngă faptul că i s-a redus salariul, l-a deranjat enorm modul în care s-a întîmplat acest lucru”, au precizat sursele FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE / Noul antrenor principal după plecarea lui Pedrazzini, Dumitru Dumitriu, este de părere că Steaua are un lot care poate cîştiga lejer campionatul.

“În momentul actual, clubul este într-o situaţie deranjantă. Nu s-a calificat mai departe în cupele europene, dar aici e şi un avantaj. Avem timp să construim în linişte o echipă competitivă pentru Champions League. Dacă Steaua va fi campioană, iar eu spun că Steaua nu are cum să nu fie campioană.

Lotul este foarte bun, cu posturi dublate şi cu jucători de valori apropiate. Aşa cum a spus şi patronul echipei, mai trebuie un vîrf pentru ca lotul să fie complet.

Eu n-am nevoie nici de glorie, nici de bani. Vin doar să ajut Steaua şi este o mare onoare că am fost ales să revin la club. Am fost făcut pentru Steaua. Nu m-au interesat alte cluburi. Steaua e marea provocare, trebuie făcută o echipă competitivă. Repet, nu cred că nu ia campionatul”, a declarat Ţiţi Dumitriu.

–––––––––––––––

UPDATE / Patronul Stelei, Gigi Becali, a explicat de ce Massimo Pedrazzini a plecat de la Steaua.

“Le-am redus salariile la toţi. La toţi! De la 5.000 la 2.000 de euro. Mai puţin lui Mirel Rădoi, care nu ia bani.

El are bani de luat doar la obiective. Lui Pedrazzini nu i-a convenit şi a plecat. Asta e. Daţi-mi voi bani să aduc altul. Nu mai am bani şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali.

––––––––––––

Cu doar cîteva minute în urmă, pe site-ul oficial al Stelei a fost făcut public anunţul conform căruia, Massimo Pedrazzini a încheiat contractul cu Steaua.

Comunicatul oficial spune că despărţirea între finul lui Gigi Becali şi gruparea roş-albastră a avut loc pe cale amiabilă.

În locul tehnicianului italian a fost adus Dumitru Dumitriu. Interesant este că Pedrazzini era singurul antrenor din staff-ul Stelei care avea licenţă PRO.

Urmaşul etern

Dumitru Dumitriu a revenit în Ghencea la începutul lunii august. Fostul principal al Stelei prelua la vremea respectivă funcţia de director tehnic al centrului de copii şi juniori. Interesant este că Dumitriu l-a înlocuit tot pe Pedrazzini şi la vremea respectivă, ca şi în cazul de faţă. Italianul se ocupa cu juniorii pînă să ajungă în staff-ul lui Rădoi.

Are titluri cu Steaua

Dumitru Dumitriu a fost de trei ori consecutiv campion cu Steaua, la mijlocul anilor ’90, reuşind în acelaşi timp să califice echipa în grupele Ligii Campionilor timp de trei sezoane la rînd. De asemenea, s-a aflat pe banca roş-albaştrilor în ultimele trei etape ale sezonului 2004/05, cînd l-a înlocuit pe Walter Zenga şi a adus titlul în Ghencea.