STEAUA. Chiajna ameninţă: “Vrem punct sau puncte!” Joacă Milevski?

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
11/02/2016, 16:51
STEAUA. Chiajna ameninţă: “Vrem punct sau puncte!” Joacă Milevski? GALERIE FOTO

STEAUA. Concordia Chiajna a susţinut joi o conferinţă de presă în care şi-a prezentat cele şase achiziţii, dar şi noul director sportiv, Daniel Prodan. Gabriele Zerbo, Artem Milevski, Christian Obodo, Patrice Feussi, Ibrahima Niasse şi Cristi Novacek sînt jucătorii care trebuie să pună umărul la salvarii grupării ilfovene de la retrogradare. Luni, de la ora 20:30, Concordia va întîlni pe teren propriu pe Steaua.

”Mulţumesc tuturor oamenilor din conducerea clubului Concordia Chiajna, pentru faptul că au avut încredere în mine. Sper ca venirea mea să fie de bun augur pentru fotbalişti. Se ştie că eu am demonstrat că sînt un om corect şi onest. Am demonstrat toate aceste lucruri şi în perioada cînd am fost jucător, dar şi în anii cînd am fost conducător’‘, a spus Prodan.

STEAUA. Prezent la conferinţa de presă, Adrian Falub a prefeţat partida cu Steaua, prima oficială din acest an a Concordiei.

”Steaua, viitorul nostru adversar în campionat, este o echipă foarte puternică. Sincer să fiu, preferam să jucăm cu altcineva în primul nostru meci din această perioadă, dar asta este. Dacă vom reuşi să obţinem un punct sau puncte în partida cu Steaua Bucureşti, înseamnă că am obţinut un rezultat pozitiv. Au fost făcute numeroase achiziţii, acum este importantă obţinerea omogenităţii”, a spus antrenorul Concordiei.

STEAUA. Întrebat dacă va încerca să marcheze mai multe goluri ca Marica sau Mutu, Mileviski a declarat: ”Mă bucur că am venit în România, este o nouă perioadă în activitatea mea. Marica este un jucător foarte bun, el a evoluat şi în Ucraina. Adrian Mutu este o legendă. Sper să înscriu goluri şi să mă fac util echipei. Am venit la un club bun, am colegi care m-au primit frumos. Eu sper să pot răsplăti toate aceste lucruri oferind tot ce am eu mai bun pe terenul de joc”.

Închide ×