Fanatik Show

STEAUA. UPDATE / Au scăpat! “Sînt APŢI de joc!”

UPDATE 15.38.  STEAUA. Helmuth Duckadam a confirmat la FANATIK SHOW faptul că Alex Chipciu este ok din punct de vedere medical informaţie dezvăluită şi de FANATIK.RO. Totodată acesta a mai...
16.10.2014 | 17:50
STEAUA UPDATE  Au scapat Sint APTI de joc

UPDATE 15.38.  STEAUA. Helmuth Duckadam a confirmat la FANATIK SHOW faptul că Alex Chipciu este ok din punct de vedere medical informaţie dezvăluită şi de FANATIK.RO. Totodată acesta a mai mărturisit că staff-ul medical l-a recuperat şi pe Adi Popa. Nu mai avem jucători accidentaţi, chiar am discutat cu doctorul. Sănmărtean şi Chipciu sînt apţi de joc pentru meciul cu U Cluj, iar doctorul mi-a spus că a reuşit să-l recupereze şi pe Adi Popa. El a avut o accidentare cauzată de o lovitură la unul dintre antrenamente”a spus Duckadam.

––––-

UPDATE  15.05 STEAUA. Costel Gâlcă a răsuflat uşurat după ce staff-ul medical l-a anunţat în această dimneaţă că accidentatea lui Alex Chipciu nu este atît de gravă pe cît s-a crezut iniţial. În aceste condiţii, după ce a efectuat un RMN, medicii au constatat că tija pe care  internaţionalul “roş-albaştrilor” o are în picior este ok. Gâlcă i-a solicitat totuşi lui Chipciu să se antreneze separat pentru evita orice problemă medicală. Surse din anturajul Stelei ne-au mărturisit că deşi acesta este apt pentru jocul cu U Cluj, Gâlcă se gîndeşte serios să îl menajeze în partida cu formaţia lui George Ogăraru. Motivul? Tehnicianul celui mai titrat club din fotbalul românesc vrea să-l aibă apt pe Chicpiu pentru meciul cu Rio Ave,  de pe 23 octombrie, din Grupa J a UEFA Europa League, plus că pe 31 octombrie este programat şi marele derby cu Dinamo.

Ieşirea lui Alex Chipciu de pe gazon l-a obligat pe Victor Piţurcăsă facă mutarea cîştigătoare, introducerea lui Lucian Sănmărtean, România învingând în cele din urmă cu 2-0 în Finlanda. Dacă în privinţa lui Piţurcă, tot răul a fost spre bine, Sănmărtean fiind autorul paselor decisive la ambele goluri ale lui Bogdan Stancu, accidentarea fotbalistului îi poate crea însă probleme antrenorului Constantin Gâlcă.

Pe Steaua o aşteaptă un program infernal, cu 7 meciuri în 20 de zile, iar pronosticul doctorului Pompiliu Popescu este că la primul meci al campioanei, din 20 octombrie, Chipciu are şanse minime să se afle pe teren.

“Lovitură primită în piciorul drept a fost primită în zona unde are tija. După primul consult aş zice că trebuie să stea cîteva zile, dar abia după ce face o radiografie se va putea pune un diagnostic clar”, a precizat medicul echipei naţionale. Chipciu s-a speriat rău în momentul accidentării, teama sa fiind legată de riscul mişcării şuruburilor cu care e prinsă tija.

Între cele 7 partide pe care Steaua le va disputa între 20 octombrie şi 9 noiembrie sunt două în UEFA Europa League, patru în Liga 1 şi un joc în Cupa României.