VIITORUL-STEAUA. Pariul lui Reghecampf: “O să vedeţi voi în vară!”

Eugen Dinu   
în Fotbal intern
14/12/2015, 12:03
VIITORUL-STEAUA. Pariul lui Reghecampf: “O să vedeţi voi în vară!”

STEAUA. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf este sigur că 5-6 fotbalişti roş-albaştri vor fi prezenţi Campionatul European din Franţa.

“Sînt sigur că, în vară, din lotul Stelei vor merge cel puţin 5-6 jucători la turneul final din Franţa. O să vedeţi! Vom forma o echipă puternică, cu jucători de valoare, care vor ajuta echipa naţională a României la Campionatul European”, a afirmat Reghecampf, pentru Revista LPF.

În ceea ce priveşte lupta pentru titlu, tehnicianul stelist o consideră interesantă şi asigură că Steaua va oferi meciuri de neuitat pentru fani.

“Este greu de spus acum, mai avem cinci etape din sezonul regular, play-off-ul va avea loc la anul. E clar că vom avea parte de meciuri interesante, partide cu miză pentru titlu şi cupele europene.

Dar mai e pînă acolo, mai sînt meciuri de disputat şi numai la acestea mă gîndesc momentan. Ce pot spune cu siguranţă este că Steaua va lupta pînă în ultima secundă a ultimului meci din ultima etapă să cîştige campionatul. Să fiţi convinşi de asta”, a declarat Recampf.

Închide ×