STEAUA. Patronul anunţă un nou transfer: “Îl iau împrumut un an!”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
31/07/2016, 11:58
STEAUA. Patronul anunţă un nou transfer: “Îl iau împrumut un an!”

STEAUA. Roş-albaştri au şanse mari să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor după egalul, 1-1 de la Praga cu Sparta. Patronul Gigi Becali a declarat că vrea să mai facă transferul şi a anunţat că vrea să îl ia împrumut pe Keşeru de la Ludogoreţ: 

STEAUA. “Mi-e teamă să mai fac transferuri. Bine că m-a ajutat să-l dau pe Chipciu, la anul îl dau şi pe Stanciu. Dacă se va întîmpla să se desfiinţeze Steaua, imediat iau o echipă din Liga 1, iau campionatul şi mă duc în grupele Ligii Campionilor. Îl iau pe Keşeru, dar pe un de zile, împrumut”, a declarat patronul.

STEAUA. Echipa lui Reghe are un atac destul de subţire, vîrfuri de lance fiind Golubovic, Tudorie şi juniorul Theodor Botă.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×