Sport

STEAUA. Petrecere monstru cu Vijelie şi 3 SUD-EST!

STEAUA. Raul Rusescu a trecut peste perioada grea din carieră, iar lucrurile îi merg din ce mai bine, atît pe plan personal, cat şi profesional. S-a impus ca titular la Steaua şi a revenit şi la...
19.10.2014 | 00:08

STEAUA. Raul Rusescu a trecut peste perioada grea din carieră, iar lucrurile îi merg din ce mai bine, atît pe plan personal, cat şi profesional. S-a impus ca titular la Steaua şi a revenit şi la echipa naţională. Mai mult, a reuşit chiar să înscrie contra Ungariei singurul gol al “tricolorilor”. Forma bună pe care o traversează atacantul se datorează, în primul rînd, liniştii din sînul familei. În urmă cu aproape patru luni, Raul a devenit tătic după ce soţia s-a, Roxana, i-a dăruit o fetiţă de nota zece.

rusescu

Toţi colegii de la Steaua, invitaţi

STEAUAAtacantul se pregăteşte acum de botezul micuţei. Fericitul eveniment va avea loc vinerea viitoare, pe 24 octombrie, la un complex de lux din Otopeni. La petrecerea vor fi prezenţi toţi colegii de la Steaua, în frunte cu antrenorul Constantin Gâlcă. Chipciu şi compania vor veni însoţiţi la eveniment alături de soţii, prietene şi copii. După petrecere, jucătorii din Ghencea vor decola spre Tîrgu Mureş. Duminică, roş-albaştrii vor avea meci în campionat, contra lui ASA. Rusescu ar fi dorit să organizeze petrecerea o săptămînă mai tîrziu, însă pe 31 noiembrie este programat derby de România, iar fotbaliştii au dorit să se concentreze exclusiv asupra partida cu Dinamo.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-BK AALBORG, LIGA EUROPA (18.09.2014)

A plătit bani grei pentru manelişti

STEAUA. Atmosfera de la botez va fi întreţinută de cei mai în vogă artişti ai momentului. Conform surselor FANATIK.RO, Rusescu a plătit bani grei pentru a-i avea la fericitul eveniment pe Vali Vijelie, pe Adi de la Vâlcea, dar şi pe membrii formaţiei 3 Sud-Est. Petrecerea se anunţă una incendiară, iar jucătorii Stelei, mari amatori de manele, sînt gata să se distreze la maximum pe ritmurile orientale. De precizat că Vali Vijelie şi Adi de la Vîlcea oferă spectacole pe tarife care încep de la 2.500 de euro pe oră.

7858vali-vijelie-1

Cristi Bora va fi din nou naş!

STEAUA. Naşul de botez al fetiţei soţilor Rusescu va fi Cristian Bora, antrenorul care l-a descoperit pe fotbalistul Stelei. De altfel, acesta este şi cel care i-a cununat pe Raul şi Roxana, în 2011. “El vrea băiat, în timp ce doamna îşi doreşte o fetiţă. Dar important este să fie sănătos copilul”, dezvăluia Bora pentru FANATIK.RO, în decembrie anul trecut. De precizat că Raul dedică fiecare gol marcat fetiţei şi soţiei sale, cu ultima fiind chiar coleg de şcoală.

7bora_rusescu-300x225

Doar tatăl l-a dorit fotbalist

STEAUA. Cristian Bora mai declara că Rusescu provenea dintr-o familie modestă şi că avea calităţi, încă de mic, de mare fotbalist. “A fost coleg de generaţie cu Mihai Costea, ambii jucau la grupa ’86. Steaua era echipa lui de suflet. Era un copil simplu, provenea dintr-o familie modestă. Părinţii săi au fost plecaţi la muncă în străinătate şi eu l-am luat sub aripa mea, am avut grijă de el. Tatăl său era mare amator de fotbal, mama lui mai puţin, ea îşi dorea să înveţe carte”, a spus Bora.

3 milioane de euro este cota lui Rusescu conform transfermarkt.de

44 de goluri în 96 de partide a reuşit Rusescu pentru Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: