Carousel hot news

Reghe PIERDE ţinta verii! Turcii îi fură atacantul dorit!

Laurenţiu Reghecampf şi-a creionat lista de achiziţii pentru perioada de transferuri dintre sezoane, dar cele mai recente veşti nu au cum să îl bucure pe tehnicianul stelist. Postul-problemă...
12.04.2014 | 19:08
Reghe PIERDE ţinta verii! Turcii îi fură atacantul dorit!
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf şi-a creionat lista de achiziţii pentru perioada de transferuri dintre sezoane, dar cele mai recente veşti nu au cum să îl bucure pe tehnicianul stelist. Postul-problemă pentru roş-albaştrii va fi cel de atacant, acolo unde Piovaccari va pleca la vară, iar Kapetanos va fi şi el, sub o formă sau alta, făcut plecat din Ghencea.

Tocmai din acest motiv, antrenorul campioanei a ales două variante din Liga I: George Ţucudean şi Constantin Budescu. Cel de-al doilea este dorit de mai multă vreme de Steaua, dar pretenţiile Astrei Giurgiu, care le-au transmis rivalilor din Liga I că vor 2.000.000 de euro pentru fotbalistul lor, sunt considerate exagerate.

ADVERTISEMENT

Totuşi, nu doar Steaua îl urmăreşte pe Budescu, cel care este şi pe lista turcilor de la Bursaspor, formaţie care în acest moment se zbate la mijlocul clasamentului în campionatul intern. În acest sens, reprezentanţii otomanilor l-au urmărit pe atacantul de 25 de ani la partida Astra – Concordia (1-0), iar evoluţia acestuia se pare că i-a mulţumit. Budescu a oferit pasa de gol la reuşita lui Denis Alibec şi a reuşit cîteva acţiuni spectaculoase ce i-au impresionat cu siguranţă pe turci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri