Fotbal intern

Un jucător de la FCSB, ofertat: “Îl iau în secunda doi la mine!”

Nicolae Dică a recunoscut după amicalul cu Academica Clinceni, scor 4-0, că deşi l-a folosit pe Marian Pleaşcă în partea a doua a meciului, totuşi fostului fotbalist al Pandurilor îi va fi...
08.09.2017 | 00:02
Un jucator de la FCSB ofertat Il iau in secunda doi la mine
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a recunoscut după amicalul cu Academica Clinceni, scor 4-0, că deşi l-a folosit pe Marian Pleaşcă în partea a doua a meciului, totuşi fostului fotbalist al Pandurilor îi va fi greu să mai prindă minute în prima echipă a vicecampionilor.

Marian Pleaşcă a fost transferat la Steaua la începutul anunului 2017, iar Gigi Becali a fost convins ca roş-albaştrii au pus în sfârşit mâna pe fundaşul dreeapta care le lipsea de mult timp. “Am discutat cu Meme şi Reghe, iar ei mi-au spus că după câteva săptămâni Pleaşcă se va impune fără probleme la Steaua, dar îi mai trebuie o perioadă că el a cam pierdut pregătirea de iarnă. Însă în mod sigur este jucătorul de care aveam mare nevoie, spunea la vremea respectivă Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Steaua. “Îl vreau la mine, dar nu vreau să îmi bat joc de el!”

Astfel, după ce Nicolae Dica a făcut declaraţiile respective primul antrenor care a sărit în ajutorul lui Pleaşcă a fost Petre Grigoraş. Antrenorul Farului a declarat pentru FANATIK.RO:

 “Îmi pare rău de tot ce i se întâmplă lui Pleaşcă la Steaua, dar probabil că ar fi regretat mult dacă nu ar fi semnat cu această echipă. A fost şansa lui pe care a încercat să şi-o joace cum ştie el mai bine. Însă din păcate pentru el acum sunt cam mulţi jucători la Steaua care pot să joace pe postul de fundaş dreapta. E titularul naţionalei, Benzar, un Enache, dar chiar şi un Bălaşa.

ADVERTISEMENT

Unde să mai intre şi Marian? Să fiu sincer eu l-aş lua la Farul imediat. M-ar ajuta foarte mult, dar vreau să îţi spun nişte lucruri crede eu esenţiale. Marian nu e jucător de Liga 3, iar eu nu vreau să îmi bat joc de el. Sunt foarte sincer cănd vă spun lucrul ăsta. Îl cunosc bine de tot pe acest jucător şi este mare păcat ca el să joace în eşalonul trei din România. Dar sunt sigur că pe Marian Pleaşcă o să îl am adversar în Liga 3, deoarece eu sunt cu Farul în aceeaşi serie cu Steaua II. Dică o să îl trimită să joace mai mult la echipa a doua şi o să vedeţi că o să am probleme cu Pleaşcă. Însă sper din suflet să i se mai dea o şansă la Steaua. Multe echipe din prima divizie de la noi îşi doresc un fotbalist ca Marian Pleaşcă”, a spus Grigoraş.

Tags: