STEAUA. Pleacă Pintilii în Franţa? “Doar eu pot să îl vînd de două ori!”

Marian Popovici    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
28/07/2016, 12:10
STEAUA. Pleacă Pintilii în Franţa? “Doar eu pot să îl vînd de două ori!”

UPDATE, ora 12:09 / Gigi Becali a declarat la un post tv că nu ştie de nici o ofertă pentru Mihai Pintilii de la Montpelier, însă că e dispus să îl vîndă în schimbul a 2 milioane de euro.

“Ce să facem cu Pintilii, să îl vindem iar? Foarte bine dacă are ofertă. Costă 2 milioane de euro, nu e nici o problemă. Numai eu pot să vînd jucătorii de cîte două ori”, a declarat Becali.


STEAUA. Mihai Pintilii a rătat un transfer important din străinătate. Evoluţia mijlocaşului central al lui Laurenţiu Reghecampf a fost urmărită de oficialii de la Montpellier la Euro, în partidele amicale din această vară, cît şi în meciul dintre Sparta Praga-Steaua, din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

STEAUA. La finalul partidei cu  cehii, Pintilii trebuia să afle răspunsul dacă semnează sau nu cu echipa din Franţa.

STEAUA. Transferul nu s-a mai realizat, chiar dacă fotbalistul a  avut o scuză pentru randamentul uşor scăzut. El a jucat cu infiltraţii, simţind dureri puternice, după ce o coastă i-a fost fisurată.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×