Sport

STEAUA. EXCLUSIV. Piţurcă încearcă să-i “fure” un om lui Rădoi

STEAUA. Roş-albaştrii sînt pe cale să mai piardă un om din staff-ul lui Mirel Rădoi. Victor Piţurcă a început să se intereseze tot mai des de serviciile preparatorului fizic al Stelei,...
29.06.2015 | 00:06
STEAUA EXCLUSIV Piturca incearca sai fure un om lui Radoi

STEAUA. Roş-albaştrii sînt pe cale să mai piardă un om din staff-ul lui Mirel Rădoi. Victor Piţurcă a început să se intereseze tot mai des de serviciile preparatorului fizic al Stelei, Ciprian Prună

STEAUA. Victor Piţurcă este în continuare, oficial, antrenorul formaţiei Al Ittihad, deşi mai mulţi membri din Consilului de Administraţie ai clubului arab vor să-l demită. Însă indiferent dacă va mai rămîne sau nu la Jeddah, fostul selecţioner vrea să îşi întărească staff-ul tehnic. Concret? FANATIK.RO a aflat că antrenorul român se află în căutarea unui preparator fizic, după ce Marius Dima a decis să rupă colaborarea cu arabii la începutul lunii martie.

ANUNŢ SENZAŢIONAL DE ULTIMA ORA AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

Mirel l-a adus deja pe grecul Karidas

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit că fostul selecţioner s-a interesat de modul de lucru şi de serviciile lui Ciprian Prună, iar aceste informaţii au ajuns şi la urechile lui Mirel Rădoi. Pentru a nu rămîne descoperit pe postul respectiv, actualul antrenor principal al Stelei l-a adus în Ghencea şi pe grecul Nikos Karidas. “Piţurcă e în căutarea unui un preparator fizic după ce Marius Dima a plecat în primăvară de la Al Ittihad. A întrebat mai multă lume despre Ciprian şi este extrem de interesat de serviciile acestuia. În cel mai scurt timp, Piţurcă va lua o decizie“, a mărturisit o sursă FANATIK.RO.

ULTIMA ORĂ. UN TITULAR AL LUI RĂDOI S-A RUPT! RATEAZĂ MECIUL CU TRENCIN!?

Dima s-a certat cu oltenii din staff

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Marius Dima, fostul preparator fizic al lui Al Ittihad a părăsit echipa deoarece a avut mai multe divergenţe cu unele persoane din staff-ul lui Piţi. “Nu se mai putea! Piţi nu a mai ţinut cont de profesionalism, iar după ce a decis la început să-l includă în staff chiar şi pe fiul său Alex, ulterior a decis să aducă pe un aşa-zis post de analist video pe băiatul fratelului său, Gino Piţurcă. Acesta se trezea în fiecare zi doar după prînz! Pe Marian Dima l-au mai deranjat şi alte lucruri din bucătăria lor internă”, ne-a spus o sursă din anturajul fostului selecţioner.

STEAUA. ArlaULUITOR! Portarul îl DISTRUGE pe Gigi: ”Era SĂ MĂ LAS”

Pe 5 iulie pleacă în cantonament cu echipa în Italia

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că fostul selecţioner vrea să rezolve cît mai repede problema preparatorului fizic din staff-ul său deoarece pe 5 iulie pleacă cu Al Ittihad în cantonament în Italia. “Cred că în cîteva zile Piţurcă o va rezolva şi cu preparatorul fizic. El nu poate să înceapă pregătirea de vară fără un asemenea om în propriul staff”, a mărturisit un apropiat al fostului selecţioner.