Fotbal intern

STEAUA. Planul SECRET al lui Gigi: Reghe în locul lui Rădoi!

Gigi Becali este nemulţumit de rezultatele Stelei şi ia în calcul înlocuirea lui Rădoi. FANATIK a aflat varianta surpriză a patronului: Laurenţiu Reghecampf ar urma să preia campioana dacă...
21.09.2015 | 14:02
STEAUA Planul SECRET al lui Gigi Reghe in locul lui Radoi

Gigi Becali este nemulţumit de rezultatele Stelei şi ia în calcul înlocuirea lui Rădoi. FANATIK a aflat varianta surpriză a patronului: Laurenţiu Reghecampf ar urma să preia campioana dacă Mirel va pleca!

Mirel Rădoi nu are linişte la Steaua. Înfrîngerea cu Timişoara a accentuat problemele deja existente în cadrul lotului. Gigi Becali şi-a pierdut aproape definitiv răbdarea cu finul său. Surse din anturajul acestuia susţin că e mai aproape ca oricînd să ia o decizie ce părea imposibilă la startul sezonului: înlăturarea finului Rădoi. „Gigi este foarte supărat. Echipa nu joacă nimic. Asta e marea problemă. I-a dat mînă liberă lui Mirel, l-a lăsat să îşi aducă fotbaliştii pe care i-a vrut. Degeaba!”, afirmă sursele FANATIK.

Olăroiu l-a scăpat o dată. Ultima dată!

Meciul cu Chiajna devine capital pentru viitorul lui Rădoi. În cazul în care Steaua nu va învinge, soarta acestuia este ca şi pecetluită. „Lui Gigi Becali îi este ruşine să îl dea afară pe Rădoi. A vrut să accepte demisia acestuia după Rosenborg, dar a intervenit Olăroiu şi a calmat situaţia. Acum însă pe Mirel nu îl mai pot salva decît rezultatele. Nu va ţine de scaun dacă echipa nu va începe să cîştige”, dezvăluie aceleaşi surse.

Asul din mînecă: Reghecampf!

Ce se va întîmpla dacă Steaua nu va reuşi o serie de victorii în Liga 1? „Gigi Becali va forţa plecarea lui Rădoi. Nu îl va da el afară, dar se va asigura că acesta îşi dă demisia. Are deja pregătit un plan secret: aducerea lui Reghecampf. Acesta şi-a arătat disponibilitatea de a reveni, iar Gigi îl consideră omul ideal. Nu mai vrea să facă experimente. Vrea să aducă un antrenor care să îi garanteze titlul şi cu care să spere că va intra în grupele Ligii Campionilor”, susţin persoane autorizate.

„O să lucrăm din nou, împreună, în România!”

Varianta întoarcerii lui Reghe la Steaua prinde contur şi din alte surse. FANATIK a aflat că fostul tehnician al „roş-albaştrilor” le-ar fi transmis un mesaj surpriză colaboratorilor săi din perioada în care a dominat fotbalul românesc cu trupa din Ghencea. Reghe le-ar fi cerut acestora, chiar dacă nu mai lucrează în acest moment cu el, să nu accepte contracte pe termen lung în alte părţi: „O să lucrăm din nou, împreună, în România!”.

Bulgarii au promis, dar nu s-au ţinut de cuvînt!

Multă lume se întreabă de ce ar lăsa Reghecampf clubul bulgar Litex, unde are un salariu substanţial, pentru o revenire în România. Sursele FANATIK susţin că lucrurile nu sînt tocmai roz pentru antrenor în ţara vecină. Astfel, lui Reghe i s-ar fi promis mînă liberă la transferuri şi un buget pe măsura obiectivului, titlul. Doar că bulgarii s-au gîndit că a promite e o nobleţe, a te ţine de cuvînt e o prostie. Aşa a ajuns Litex să rateze transferurile lui Gabi Tamaş, după ce acesta a fost dat afară de la Steaua, şi al lui Lucian Sănmărtean. În ambele cazuri, părţile nu s-au înţeles la salarii! În aceste condiţii, Reghe şi-a dat seama că şansele de a obţine performanţele pe care şi le doreşte sînt minime la Litex, iar Steaua ar fi cea mai bună soluţie de „evadare”.

Misterul Meme: de partea cui este managerul?

În toată această ecuaţie extrem de complicată, va mai apărea, de la finalul anului cel mai probabil, o altă necunoscută majoră: revenirea lui Meme Stoica. Acesta va fi eliberat şi, mai mult ca sigur, se va întoarce în structura de conducere a campioanei. Ce variantă va susţine Meme? Insiderii FANATIK consideră că întoarcerea managerului întăreşte varianta Reghecampf.
„Meme va avea, oficial, o poziţie neutră. Îl apreciază pe Rădoi, ştie că e favoritul lui Gigi şi nu va dori să intervină între aceştia. Pe de altă parte, dacă Gigi va propune aducerea lui Reghecampf, Meme va fi mai mult decît încîntat. Au lucrat excelent împreună, iar cu Rădoi nu ştie dacă, din cauza orgoliilor prea mari, ar putea să facă acelaşi lucru. În plus, în perioada care a trecut de la intrarea sa în puşcărie, Reghecampf a avut mare grijă de Teodora, fiica lui Meme, şi a încercat să o ajute din toate punctele de vedere. Meme nu va uita niciodată acest lucru”, susţin sursele noastre.