STEAUA. Planurile lui Becali! Ce vrea să facă la echipă: “O să spuneţi că-s xenofob!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
24/07/2016, 18:54
STEAUA. Planurile lui Becali! Ce vrea să facă la echipă: “O să spuneţi că-s xenofob!”

STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre planurile de viitor ale formaţiei finanţate de el. Latifundiarul din Pipera a fost nemulţumit de ultimul episod care l-a avut în prim plan pe Hamroun – vezi aici detalii – , şi a anunţat că îşi va face o echipă numai din jucători români.

STEAUA. Finanţatorul vicecampioanei României a lăsat de înţeles că nu va mai accepta la echipă nici jucători de altă religie.

“Eu au greşit pentru că aveam o anumită concepţie şi politică, dar am încalcat-o. O să spuneţi că sînt xenofob, extremist dacă vă spun ce decizie am luat. Nu vreau să spun că după aceea spuneţi că e vorba de discriminare. Nu e vorba că o să am numai jucători la echipă. O să vedeţi. Am luat o hotărîre, am fost de acord cu ea şi asta e”, a spus Becali.

Becali a comentat şi în legătură cu meciul din turul al treilea al Ligii Campionilor, atunci cînd Steaua întîlneşte Sparta Praga.

“I-am spus lui Meme că nu mă mai interesează ce se întîmplă la meciul cu Sparta Praga. Las totul în mîinile lui Dumnezeu”, a adăugat Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×