STEAUA. Planurile lui Becali! Ce vrea să facă la echipă: "O să spuneţi că-s xenofob!"

STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre planurile de viitor ale formaţiei finanţate de el. Latifundiarul din Pipera a fost nemulţumit de ultimul episod care l-a avut în prim plan pe Hamroun - vezi aici detalii - , şi a anunţat că îşi va face o echipă numai din jucători români.

STEAUA. Finanţatorul vicecampioanei României a lăsat de înţeles că nu va mai accepta la echipă nici jucători de altă religie.

"Eu au greşit pentru că aveam o anumită concepţie şi politică, dar am încalcat-o. O să spuneţi că sînt xenofob, extremist dacă vă spun ce decizie am luat. Nu vreau să spun că după aceea spuneţi că e vorba de discriminare. Nu e vorba că o să am numai jucători la echipă. O să vedeţi. Am luat o hotărîre, am fost de acord cu ea şi asta e", a spus Becali.

Becali a comentat şi în legătură cu meciul din turul al treilea al Ligii Campionilor, atunci cînd Steaua întîlneşte Sparta Praga.

"I-am spus lui Meme că nu mă mai interesează ce se întîmplă la meciul cu Sparta Praga. Las totul în mîinile lui Dumnezeu", a adăugat Becali.