Carousel hot news

STEAUA. În plin război cu conducerea, Peluza Nord a ajutat o fostă glorie!

STEAUA Lucian Balan a dezvăluit pentru FANATIK.RO că o mare parte din membrii Peluzei Nord l-au ajutat financiar pentru a putea trece mai uşor peste problemele medicale cu care s-a confruntat în...
Autor: Daniel Vlad | 16.02.2015 | 12:07
STEAUA. În plin război cu conducerea, Peluza Nord a ajutat o fostă glorie!

STEAUA Lucian Balan a dezvăluit pentru FANATIK.RO că o mare parte din membrii Peluzei Nord l-au ajutat financiar pentru a putea trece mai uşor peste problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima lună.

STEAUA. Lucian Bălan este unul dintre foştii mari jucători ai Stelei care se confruntă cu o situaţie precară financiară. Dacă mult timp aceasta a recunoscut că a ajuns să trăiască din pensia mamei lui, de această dată, chiar dacă şi-a găsit în cele din urmă un loc de muncă, problemele cu banii îi dau în continuare mari bătăi de cap. Iar acestea sînt şi mai mari, după ce jucătorul care a cîştigat Cupa Campionilor şi Supercupa Europei s-a îmbolnăvit. Însă primii care au sărit în ajutorul său au fost suporterii Stelei de la Peluza Nord.

“Le mulţumesc lui Dorin Taban şi celor de la Old Boys”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Lucian Bălan a confirmat informaţia. Este adevărat! Am avut unele probleme medicale în ultimul timp, iar suporterii Stelei m-au ajutat. Le mulţumesc suporterilor de la Peluza Nord şi lui Dorin Taban pentru ajutorul pe care mi l-au acordat. Totodată le mulţumesc şi băieţilor de la Old Boys. Aş vrea să vă mai spun că în ajutorul meu a sărit şi fostul meu coleg de cameră, Helmuth Duckadam”, a încheiat Bălan.

Gino Iorgulescu i-a trimis 1.000 de lei

Lucian Bălan ne-a mai dezvăluit că, la rîndul său preşedintele LPF, Gino Iorgulescu l-a ajutat şi acesta financiar. Vreau să îi mulţumesc şi lui Gino Iorgulescu, cel care mi-a trimis 1.000 de lei pentru a putea să îmi cumpăr medicamente. Am rămas surprins de gestul său, deoarece el nu a jucat cu mine la Steaua şi chiar nu avea niciun interes să mă ajute” , a spus Bălan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!