EXCLUSIV. Ăsta e primul 11! Alibec, Budescu şi Fl. Coman, TITULARI!

Steaua, Europa League, viktoria plzen, FCSB, steaua-plzen

UPDATE. FCSB a anunţat echipa de start din meicul cu Viktoria PLzen:

Steaua - Plzen.Gigi Becali a anuntat cum va juca FCSB in Europa League

UPDATE. Nicolae Dică s-a decis asupra primului 11 din această seară. Ultimul dubiu l-a constituit Tănase sau Florinel Coman, iar virusul stomacal pe care l-a contactat Tănase, trecut pe perfuzii (DETALII), îl trimite în primul 11 pe Florinel Coman.

Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Coman - Alibec.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi


Gigi Becali a glumit atunci când a fost întrebat despre cum va juca FCSB în meciul cu Viktoria Plzen, primul din grupele Europa League, de pe Arena Naţională. Patronul celor de la FC Steaua Bucureşti a anunţat că singura chestie pe care nu o ştie este dacă Nicolae Dică va miza pe Florin Tănase ori pe Florinel Coman în aripa stângă.

Filipe Teixeira nu va putea juca joi seară, urmând ca locul său să fie luat de către Cătălin Golofca, fostul jucător de la FC Botoşani.

Gigi Becali, despre Steaua - Plzen

"Nu ştiu echipa pentru mâine, antrenorul face toate. Habar n-am, decât când vin la meci, atunci ştiu. Schimbările le văd după 10 minute de joc. Mi-a zis echipa, recunosc, nu e surprinzătoare, mi-a zis că nu poate juca Teixeira, şi că va juca Golofca în locul lui. Asta e o chestiune pe care el o hotărăşte dacă va juca şi Coman, ori cu el, ori cu Tănase, e totuna pentru mine.

Nu îl oblig eu cu cine joacă. Sunt lucruri pe care le impun, lucruri la care nu mă bag. Planic şi Bălaşa în centru. El va stabili cu cine joacă în atac. Mi-a zis el, Dică, dorinţa lui este să ştie toată lumea care este primul 11, nu putem, că avem meciuri din 3 în 3 zile, dar vom stabili măcar jucătorii pe posturi. Asta este hotărârea lui şi aşa va face", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775